2821
2789
عنوان

امتحانات😬

175 بازدید | 27 پست

یکی از فامیلام پایه نهم درس میخونه و انتخاب رشته دارن و یه مشکلی واسش پیش اومده که شرایط جسمانی خوبی نداره میخواد بدونه اگه از اول اردیبهشت شروع کنه به خوندن تا خرداد که میشه یه ماه کم تر وقت داره میتونه برسه و نمره هاش بالاتر از ۱۵ بشه؟خیلی نگرانه ممنون میشم راهنمایی کنید🥰🙏🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اوو اره بابا من زمان کرونا کلاس نهم بودم بعد اصن لای کتاب باز نمیکردم خلاصه امتحانا حضوری شد من شب امتحان تا صب میخوندم بعد من خیلی سریع میخونم کند نیستم معدلم بالا شد رفتم تجربی

اشک شو،اما نه تو غم.

تاپیکاتو خوندم چرا نمیگی برا خودم میپرسم؟؟

کاملا مشخصه کلاس نهمی و واسه خودت میپرسی:///

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

خانم ها لطفا بگید از اول اردیبهشت روزی چند ساعت بخونه میتونه نمره بالا تر از ۱۵ بگیره؟

ببین بستگی به سطحش داره اگه صفر صفر هم باشه روزی ۶ ساعت بخونه کافیه یکی دو روز در هفته هم استراحت کنه یا سبک بخونه اما اگه نه سطحش متوسطه با روز ۴ ۵ ساعت هم اوکیه و راحت نمره بالای ۱۸ میگیره ولی ترجیحا روی علوم ریاضی کار کنه بیشتر

تاپیکاتو خوندم چرا نمیگی برا خودم میپرسم؟؟کاملا مشخصه کلاس نهمی و واسه خودت میپرسی:///

عزیزم من دوزادهمم

از این کاربری هم چند نفره استفاده میکنیم چرا باید دروغ بگم؟😐😂

کلاس نهم چیزی نداره روزی یکی دوساعتم بخونه میتونه

فقططط اینو بگم نمونه سوال تا جایی که میتونه بخونه

کتاب دوره طلایی رو پیشنهاد میکنم

رحمت الله امینی شالیکار هزار جریبی😎😂مقلب به رحمت شاسی یا رحمت خروس                                                  

عزیزم من دوزادهمماز این کاربری هم چند نفره استفاده میکنیم چرا باید دروغ بگم؟😐😂

دیگه از خودت بپرس چرا دروغ میگی عسیسم 😂

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز