2777
2789

والا خواهر ما داریم فعلا دو ساله که پوشکه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

والا خواهر ما داریم فعلا دو ساله که پوشکه

الزایمر به تنهایی کشندس؟  فراموشیشون در چه حده؟ من پدرم کلا توهم میزنه ،و مثل یه نوزاد نیاز به مراقبت داره ،راهم نمیتونه بره  همش رو تخت افتا ده

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الزایمر به تنهایی کشندس؟ فراموشیشون در چه حده؟ من پدرم کلا توهم میزنه ،و مثل یه نوزاد نیاز به مراقب ...

تا کم کم سلوهای مغز از بین برن خیلی طول میکشه

حالا اکه طرف سنش زیاد باشه زودتر فوت میکنه اگه جوونتر باشه که طول میکشه

پدر شوهر من هیییییییییییچ کس رو‌نمیشناسه 

به حدی رسیده که فزق خوراکی و اشیا رو نمیفهمه

اصلااااا حرف نمیزنه

صفر تا صد کارهاشو مادر شوهرم انجام میده

و‌کاملا بی قراره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

تا کم کم سلوهای مغز از بین برن خیلی طول میکشهحالا اکه طرف سنش زیاد باشه زودتر فوت میکنه اگه جوونتر ب ...

پدرم حدود ۷۰ و خورده ایشه ،راه اصلا نمیتونه بره ،توهم میزنه ،حرفای بی ربط میزنه ، خیلی خسته شدم  کنترل ادرار مدفوع نداره   پدرشوهرتون  توهمم میزنه؟

یه نگاه به تاپیکهات کردم

قبلا قرص خواب اور به پدر شوهرم میدادن تا بی قرار نباشه 

الان رو نمیدونم

تا کم کم سلوهای مغز از بین برن خیلی طول میکشهحالا اکه طرف سنش زیاد باشه زودتر فوت میکنه اگه جوونتر ب ...

گفتید بی قراره ؟ یعنی چیکار میکنه ؟ غذا میخورن یا خودتون بهشون میدید؟

پدرم حدود ۷۰ و خورده ایشه ،راه اصلا نمیتونه بره ،توهم میزنه ،حرفای بی ربط میزنه ، خیلی خسته شدم کنت ...

توهم برا دو سه سال پیشش بود

الان کلا حرف نمیزنه یادش رفته

یه نگاه به تاپیکهات کردمقبلا قرص خواب اور به پدر شوهرم میدادن تا بی قرار نباشه الان رو نمیدونم

پدر من شبا میخوابه  منتها من دیگه بدنم کشش نداره   دست تنهام

گفتید بی قراره ؟ یعنی چیکار میکنه ؟ غذا میخورن یا خودتون بهشون میدید؟

همش راه میره

به همه چیز دست میزنه مثلا کتری در حال جوش

غذا اول خودش میخورد الان میزارن دهنش

تازه غذای سفت نمیتونه قورت بده براش نرمش میکنن

پدر من شبا میخوابه منتها من دیگه بدنم کشش نداره دست تنهام

درک میکنم

من دیدم مادر شوهرم و دخترش چقد اذیت میشن

واقعا عذابه

همش راه میرهبه همه چیز دست میزنه مثلا کتری در حال جوشغذا اول خودش میخورد الان میزارن دهنشتازه غذای س ...

عهه راه میره ؟ وای اینجوری خیلی سخت و خطرناکه

عهه راه میره ؟ وای اینجوری خیلی سخت و خطرناکه

اره راه میره 

ولی هی بی هدف میچرخه

مثلا سفر پهن باشه از وسطش رد میشه

به خاطر همین میزارنش تو اتاق درش رو میبندن

اره راه میره ولی هی بی هدف میچرخهمثلا سفر پهن باشه از وسطش رد میشهبه خاطر همین میزارنش تو اتاق درش ر ...

چقد پیری و مریضی سخته