2789
عنوان

بچه بغلی

64 بازدید | 8 پست

خانوما دخترم سه ماه و نه روزشه 

بغلیه 

خواهشا نگین بچه باید بغل شه 

کمرم دارم منفجر میشه 

به زور خوابش میکنم 

شیر خودمو میخوره شیرخشکم میدم چون شیرم کمه رفلاکس و دلدردم نداره 

بهونه گیرم هست 

همشم میخواد بغل شه دیگه واقعا نمیکشم دارم روانی میشم 

میزارمش زمین گریه میکنه تازه باید پشتش به سینم یچسبه همه جارو ببینه بغل خوابیده قبول نیست 

میترسم نتونه فرایند رشدشو طی کنه اخه همش تو بغله کی میاد زمین ک یاد بگیره غلت بزنه بعدا چطور سینه خیز میره و چاردستو پا همش میترسم میگم نکنه یه وقت نتونه اینارو انجام بده اخه از بغل میاد پایین گریه میکنه 

چجوری ترکش بدم خواهشا نگین بزار یه روز گریه کن دست نزن بهش اگه روشی بلدین بگن ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هست

سنتیش اینه که یه پارچه ی مستطیلی رو از دو طرف با طناب به دیوار می بندیم و بچه رو توش می داریم و تاب می دیم البته ارتفاعش از زمین کم باشه که امن باشه،جدیدش هم اومده تبلیغ می کرد  تو نت بگردین حتما هست

سنتیش اینه که یه پارچه ی مستطیلی رو از دو طرف با طناب به دیوار می بندیم و بچه رو توش می داریم و تاب ...

گهواره داره اما توش نمیخوابه گریه میکنه میزارمش توش 

باید حتما صدای سشوار بزارم اونا از هر ده بار یه بارش میخوابه 

گهواره داره اما توش نمیخوابه گریه میکنه میزارمش توش باید حتما صدای سشوار بزارم اونا از هر ده بار یه ...

سشوار؟چه جالب

پسر منم گهواره داشت توش نمی خوابی،بانوج اما مشکلمو حل کرد ،بانوج خیلی فرق داره