2777
2789

همیشه ی خدا خیلی از زنا و مردای فامیل از من متنفر بودن و غیبتمو میکردن و بدمو به همدیگه میگفتن

الان که ازدواج کردم حجم نفرت پراکنیشون یهو خیلی بیشتر شده... خانواده ی پسر خیلی نامدار و خوش نام هستن و حتی شنیدم که خیلی خیلی تو انتخاب دختر سختگیر بودن

الان پشت سرم میگن چطوری پسره با من ازدواج کرده میگن اینکه بلد نیست اصلا حرف بزنه(درست هم گفته یکم خجالتی هستم و اعتماد به نفسم یه کوچولو کمه) ولی خب تنها مشکلم همین اعتماد به نفس کممه هر گلی یه عیبی داره دیگه مگه نه؟ پس چرا اینا اینقدر رو این موضوع زوم کردن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت چی فکر میکنی

مامانم میگه از حسادتشونه نمیدونم آخه دلیلی هم برای حسادت ندارن که... اونا تو زندگی خودشون کلی موفقن منم یهدونه موفقیت کسب کردم خب(منظورم از موفقیت ازدواج با همچین آدمیه)

من تک فرزندم. مادربزرگم و بچه های عمو و عمم از من بیزارن 

عمیییق ترین دردمن همیشه تبعیض هاشون بوده 

خودتو دست بالا بگیر و اصلااااا محل نده بهشون 

بگو حتماً لیاقت شو دارم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
من تک فرزندم. مادربزرگم و بچه های عمو و عمم از من بیزارن عمیییق ترین دردمن همیشه تبعیض هاشون بوده خو ...

انقدری با حرفاشون اذیتم کردن که من تا همین امروز باورم نمیشد همچین آدمی قسمتم شده... باورم نمیشد این منم که ازدواج کردم؟ چجوری؟

مامانم میگه از حسادتشونه نمیدونم آخه دلیلی هم برای حسادت ندارن که... اونا تو زندگی خودشون کلی موفقن ...

مامانت کاااملا درست میگه 

من بعد سی سال فهمیدم 

آدم حسود دردش این نیست که خودش چیزی رو داره یانه 

دردش اینه که تو نباید داشته باشی 

مامانم میگه از حسادتشونه نمیدونم آخه دلیلی هم برای حسادت ندارن که... اونا تو زندگی خودشون کلی موفقن ...

خودت اصلا کم نگیر. روی اعتماد به نفست هم کار کن. 

کسی که الکی غیبتت میکنه یعنی یه دست آورد بزرگ برای خودت پیدا کردی 

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
انقدری با حرفاشون اذیتم کردن که من تا همین امروز باورم نمیشد همچین آدمی قسمتم شده... باورم نمیشد این ...

من حالا تو ازدواج خیلی موفق نبودم 

اما پدرم بهم خونه و ماشین داد وجهاز و سیسمونی خوب 

بچه هامو نگه داشتن 

اینا ترکیدنننن 

شب یلدا کلی درد کردن تو دلم 

حتی شب عید هم نرفتم خونشون آنقدر این دفعه از حدشون گذشته بودن 

من سپردم به خدا