2777
2789
عنوان

پدر من

75 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من اومدم باهاتون حرف بزنم و لطفا یه راهکاری بهم بدین پدر من به مشروبات الکلی اعتیاد پیدا کرده و هرشب با مادرم دعوا میکنن مادرم خیلی زن خوبیه من ازدواج کردم و خونه خودم هستم برا همین نیستم تا جلو دعواشونو بگیرم دلم خیلی برا مادرم میسوزه پدرم مشروب میخوره میاد مادرمو کتک میزنه و بهش فوش میده خیلی توهم میزنه و از خونه بیرونش میکنه هستین 

هستین با جزئیات تعریف کنم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونین مادرتونو بیارین پیش خودتون ؟ یا از طریق دادگاه با رضایت مادر غیابی طلاق بگیرین برای این مشکل ...

نمیشه!من با مادرشوهرم تو یه حیاطیم ضمنا دوس ندارم مادرم طلاق بگیره فقط دوس دارم زندگیشون خوب بشه مثل بقیه 

نمیشه!من با مادرشوهرم تو یه حیاطیم ضمنا دوس ندارم مادرم طلاق بگیره فقط دوس دارم زندگیشون خوب بشه مثل ...

میدونم ولی خب خوب نمیشه فقط مادرتون زجر میکشه طلاق هم نباشه اصلا موردی نیست مادرتونو هر جور هست بیارین پیش خودتون مطمئنم میتونین راهی پیدا کنین