2777
2789
عنوان

جان سخت😤💔

| مشاهده متن کامل بحث + 8811 بازدید | 168 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووووو اصلا فکرشو نمیکردم فرزاد پس قراره کی آفتابی بشه؟حیف نگار شد حیف شاهین حیف حمید

حالا اینی ک این قسمت از در میاد تو یا فرزاده یا روح مادر اشکان

اشکان زیر لب میگه ما من فکرکنم روح مامانشه به چشش میاد ولی شایدم فرزاده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

احتمالا بهش گفته خودتو گم و گور کن

جان سخت بنظرتون کیه؟

اشکان یا فرزاد؟

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

جان سخت بنظرتون کیه؟اشکان یا فرزاد؟

اشکان، زجری ک اون کشید فرزاد نکشید، برا فرزاد بیشتر از لحاظ روحی و روانی بود، ولی اشکان اون تو تک ب تک مرگ رفیقاشو دید با گشنگی دستو پنجه نرم کرد کلی جک جونور اومد تو چاه و.. 

اره بابا اخرین بازدید واتساپش همون ده ماه پیش بودهقطعا بلایی سرش اومدهحیف اشکان ک عاشقش بود و انگشتر ...

شاید خطشو عوض کرده اشکان ازش خبر نگیره

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 گاهی کاربری دست دونفره.. گاهی تکی میاییم🥲

چیشدددد

امیر اعلامیه گذاشت کارخونه نجات اینا ساواک ریخت تلفنای شنود دار منوجو پیدا کزدمنوچ خودکشی کرد انقد غمگین شد خیلی دلم واسه ارش سوخت، هیشکی نرفت برا تسلیت اون همه مریم خودشو کشت واسه نادر، نادر ولش کرد رفت و... 

صدای باز و بسته شدن در اومد قطعا فرزاده

اها اره الان دیدم 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗