2777
2789
عنوان

جان سخت😤💔

| مشاهده متن کامل بحث + 8811 بازدید | 168 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا یکی اینو یکی تاسیان رو اونم امروز من باهاش زارررر زدم چقدرررر از امیر متنفر شدم حالم ازش ب ...

اون چیشد

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

اره واقعا یکی اینو یکی تاسیان رو اونم امروز من باهاش زارررر زدم چقدرررر از امیر متنفر شدم حالم ازش ب ...

امیر چرا چیکار کرده؟

ندیدم 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
کی نجاتش داد

دونفر تو بیابون بودن نجاتش دادن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خیلییییییی کاش اصلا از اول فیلمو نمیدیدم..

وای این قسمت خیلی غم داشت خیلیییی 

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

این فیلم روانمو بهم ریختبخدا

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

ندیدم..میشه یکم با جزئیات بگید؟

بالاخره از تو چاه پیداشون میکنن، دوسه شب قبلش کلی بارون میاد چاه پر اب میشه، نگار زندست و قطع نخاع میشه و نمیتونه خرف بزنه، اشکان نه ماه میره تو کما بخاطر فشار عصبی، هانیه از ایران میره دبی که ازاونجا بره کانادا، خانواده فرزاد ازاون محل میرن(هنوز معلوم نیست که زندست یا اعدام شد) حامد ب الهام میگه هنوز دوست دارم اونم میرینه بهش، دامادشون میاد شماره الهامو بگیره الهام ب اونم میرینه و همین

انگار خودم‌ جز رفیقاشون بودم اینقد‌که گریه‌کردم و ناراحت شدم...

تاسیان فعلا ندیدم 🥺

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 گاهی کاربری دست دونفره.. گاهی تکی میاییم🥲

فرزاد زنده هست 

من برای شاهین و حمید و نگار خیلی ناراحت شدم 😢

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

کشته شده؟؟؟

اره بابا اخرین بازدید واتساپش همون ده ماه پیش بوده

قطعا بلایی سرش اومده

حیف اشکان ک عاشقش بود و انگشتر مادرشم بهش داد

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد