2777
2789
عنوان

جان سخت😤💔

| مشاهده متن کامل بحث + 8811 بازدید | 168 پست
ولی حتی اگه فرزاد هم اعدام نشده باشه تا ابد با درد زنده میمونه چقدر دلم برای شاهین و حمید کبابه چقدر ...

خیلییییییی 

کاش اصلا از اول فیلمو نمیدیدم..

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 گاهی کاربری دست دونفره.. گاهی تکی میاییم🥲

فرزاد زنده هست مامانه دم اعدام رضایت داده کسی ام داخل نبود بفهمه برای همینم بعدش رفت سرخاک پسرش گریه میکرد و حتما هم گفته ازون محله برن و احتمالا پول خونه ی باباشو گرفتن احمد رو ازاد کردن 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط حیف دوستاش 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

فرزاد زنده است بابا مادره گفته برن از اون محل که کسی نفهمه

عههه 

واقعا؟

چرانیومد پس 

عجیبه خیلی عجیبه 

ولی اشکان انتقام میگره 

اون هانیه ی نامردم گذاشت و رفت

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

خداکنه بخاطر اشکان هم شده فری زنده باشه

چی کشید این بچه چیا دید تو‌اون چاه و اون هانیه عوضی 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

فکر کنم مادره رضایت داد ولی واسه اینکه پسرش شر درست نکنه به خانواده ی فرزاد گفت گم و گور بشن تا دست ...

اون سکانس الهام چی میگفت پس 

گفت داغ بزرگی گذاشتی رو دلمون 

اونجاشم عجیب بود سنگ قبرش نبود 

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

تو عکسای پشت صحنه یه جا اشکان و فرزاد و شهرام خارج بودن حتمن زندست 

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍