البالوخشک مدیر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 2320 عنوان واسه دندون درد چی خووبه | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 42 پست سلام دوستانبه طرز وحشتناکی دندونم درد میکنه و همه جا حتی سرم پخش شده دردش و فردا عصر وقت دادننوافن و مفتامیک و کدئین خوردمدارم میمیرم چی خوبه؟ 1404/01/15 | 19:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
البالوخشک مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 2320 علامت عفونت شدیدهدردی که عاملش عفونته هم معمولا با مسکن ساکت نمیشه.اگه میتونی شیاف دیکلوفناک بذار عز ... ممنون عزیزم الان گفتم بخرنتا فردا عصر نمیدونم چیکار کنم
نرگسی۴۳۲۱ عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 3162 عزیزم مترونیدازول بخور جواب میده از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
البالوخشک مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 2320 پوست انار خشک شده رو بزار با یه لیوان آب بجوشه بعد کمی خنک که شد بزار روی دندان و لثه اش تا عفونتش ر ... کااش پوستشو داشتممنم ۴ ماهه پول نداشتم درست کنم به طرز وحشتناک هم شکسته همم درد میکنه از شانسمم دو طرفشه
البالوخشک مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 2320 من یک نفر بهم اینو گفت معجزه کرد برام پوست انار رو گذاشتم روش و فشار دادم یکمم مالیدم به لثم بعد از ... پوست انار تازه میشه؟ممنونم
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48657 ممنون عزیزم الان گفتم بخرنتا فردا عصر نمیدونم چیکار کنم متاسفانه طبق تجربه ام کاری نمیشه کرد جز تحمل🥲من ی سری ۵ تا نوافن با هم خوردم انگار ن انگار.. آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
البالوخشک مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 2320 فقط و فقط آمپول پنیسیلین...تجربه دارم تازه زدم😢
melodi568 عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 1862 پوست انار تازه میشه؟ممنونم اره منم پوست انار تازه گذاشتم ولی پودرش میگن بیشتر جواب میده
البالوخشک مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 2320 قرص مترو نیدازول ۵۰۰عالیه ممنون تازه داروهای عفونتو تموم کردم باازم همون آش
mizaniiii عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 19226 تازه پینیسیلین زدم و داروهای عفونتمم خوردم😢 هر ۸ ساعت مترونیذازول و اموکسی بخور با نوافن دردش زود میفته وگرنه پدرت در میاد منم چند ماه پیش این درد و کشیدم
melodi568 عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 1862 کااش پوستشو داشتممنم ۴ ماهه پول نداشتم درست کنم به طرز وحشتناک هم شکسته همم درد میکنه از شانسمم دو ط ... احتمال زیاد عفونت کرده که انقدر درد داری
البالوخشک مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 2320 عزیزم مترونیدازول بخور جواب میده ممنون عزیزم چشم