2777
2789
عنوان

آب برنج برای مو

113 بازدید | 20 پست

چطور آب برنجی رو باید به سر زد؟ وقتی میذاریم برنج خیس بخوره بعدش اون اب روش رو برداریم یا بذاریم برنج بجوشه بعد اون اب رو استفاده کنیم؟

و یه سوال دیگه اینکه به کف سر بزنیم یا به ساقه مو؟

یه شبانه روز من میذارم توی آب بمونه بعد آبش رو میزنم رو موهام، هم به ساقه هم به ریشه

وقتی با شما صحبت نکردم پیشنهاد میکنم احترام خودتو نگه داری ریپلای نزنی این روزا اعصابم سر جاش نیست.... اینجانب فیلم‌باز🩵 کتابخون❤️ ورزشکار💙 ماساژور💜 عاشق شیمی🤎و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا🩷

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج ایرانی باید باشه 

من برنج که داره میجوشه وقتی میخوام اب کش کنم 

زیر اب کش یه ظرف میزارم 

اون اب برنج رو میزارم خنک بشه بعد میزارم تو یخچال 

بعد میبرم تو حمام بعد از شامپو زدن میزنم به کل سرم 

خیلی خوبه موهام نرم میشه و ریزش و خارش اصلا نداره 

برا شوره سر هم خوبه

فک کنم باید بجوشه.

اون آب برنج آبکشی شده هم باید بدون نمک باشه،

بزاری بیست دقیقه بمونه بعد بشوری.فک کنم بیشتری بمونه بهتره

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

تاثیر داره؟

آره خیلیی

وقتی با شما صحبت نکردم پیشنهاد میکنم احترام خودتو نگه داری ریپلای نزنی این روزا اعصابم سر جاش نیست.... اینجانب فیلم‌باز🩵 کتابخون❤️ ورزشکار💙 ماساژور💜 عاشق شیمی🤎و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا🩷

بیشتر ببینید
بعدش آبکشی میکنی؟چه فوایدی داره؟

اره بعد یکی دو ساعت که روی سرم موند آبکشی می‌کنم

بیشتر ببینید
ولی اینجوری غلیظ نیست

من روغن هم باهاش قاطی میکنم

و اسپری میکنم روی موهام

بیشتر ببینید
برنجت رو اول بشور بعد برا غذا که میخوای بزاری بجوشه ابش رو اب کش کن تو ظرف برنج باید ایرانی باشه

برای منم ایرانی بود و خیلی شستم و جوشوندم بعد دوباره شستم اما جوش زدم 

فکر کنم قرص برنج داشت

فک کنم باید بجوشه.اون آب برنج آبکشی شده هم باید بدون نمک باشه،بزاری بیست دقیقه بمونه بعد بشوری.فک کن ...

نمک داشته باشه هم اشکالی نداره کف سر رو پاکسازی میکنه و شوره رو هم از بین میبره 

من که هر دفعه میرم حموم میزنم