2777
2789

سلام عزیزم منم الان اخر بارداریم گرفتارشدم  یکم خارش دارم هم زخم رحم دارم کلا خرتوخرشده حتی نمیتونم از درد راه برم کلاناحیه تناسلیم میگیره ازدوهفته بشتر زمین گیرم بخدا سخته عفونت .ببین  دامن بپوش البته نخی سبک باشه خیلی راحته من دامن میپوم دو روزی میگم خدایا بسلامتی تموم کنم کاسه صبرم لبریزشده

bir ällähim

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران هم نباش دکترت هرچی دادمصرف کن ضرر داشت نمیداد من الان قرص ایزوکسپرین ومیترونیدازل ,سفکسیم امپول هیدروکسی پروژسترون هفته ای ی دونه کرم واژینال کلوتریمازل .پدرم دراومده بخدا 

bir ällähim

از عنبر نسا استفاده کن که عوارض هم نداشته باشه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
واقعا خوبه این عنبرنسا

اگه اصل باشه عالیه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
تاحالا استفاده نکردم 

اگر روستایی چیزی اطرافتون هست برو از اونا بخر برا عطاریا اصل نیست هیچکدومش

سلام عزیزم منم الان اخر بارداریم گرفتارشدم  یکم خارش دارم هم زخم رحم دارم کلا خرتوخرشده حتی نمی ...

منم دو مدل شياف واسه عفونت وشياف پروژسترون استفاده ميكردم يكبار از ترشح زياد فكر كردم كيسه آبم طوري شد ديگه رفتم سونو وتست دادم عفونت بود بعضي وقتا شيافام گيج كننده ميشه😂

منم دو مدل شياف واسه عفونت وشياف پروژسترون استفاده ميكردم يكبار از ترشح زياد فكر كردم كيسه آبم ...

اخرای بارداریم من خیلی اذیت میشم البته بستگی ب بدن و هورمونها هم داره من خیلی تو فشارم 

bir ällähim