2777
2789
عنوان

مهمون اومده خونمون

197 بازدید | 16 پست

فامیلای دور من کلا چه فامیل نزدیک چه دور میاد میرم تو اتاقم درم میبندم هردفعه به مامانم میگم بگو خونه نیستم ازکجا بفهمن 

هر بارم بهشون میگه دخترم خونست هرکی میاد میره قایم میشه 😕ابروی منو میبره اخه حداقل بگو خونست تو اتاقه چکار داری میگی قایم میشه دیگه

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر متنفرم از اینکه بچه تو خونه باشه و نیاد پیش،مهمون بنظر من خیلی خجالت داره برا اون پدر و مادر با این تربیت

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
چقدر متنفرم از اینکه بچه تو خونه باشه و نیاد پیش،مهمون بنظر من خیلی خجالت داره برا اون پدر و مادر با ...

بچه نیستم چرا باید بیام چکار من دارن 

خجالت میکشم برا فامیل دور بیام بیرون 

منم متنفرم از ادم پرتوقع

چرا اینقدر از اجتماع فراری هستی ۲روز دیگه ک ازدواج کنی برا خودت مشکل ایجاد میشه نمیتونی زندگی کنی آد ...

از اجتماع فراری نیستم حوصله ی جمعای فامیلی ندارم 

ازدواجم قرار نیست بکنم که نگران اون موقع باشم

بچه نیستم چرا باید بیام چکار من دارن خجالت میکشم برا فامیل دور بیام بیرون منم متنفرم از ادم پرتوقع

چ خجالتی مهمون خجالت داره؟ بیا سلام علیک کن خوش امد بگو پذیرایی کن کمک مامانت بعد برو تو اتاقت ویت خداحافظی بیا بیرون خوش امد و خداحافظی بگو ..‌ اینا اداب معاشرته از واجباته خیلی زشته هم برای خودت هم مادرت ک این چیزا رو یاد نداده بهت

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
منم مهمون دارم عصر بیکارنا حال ندارم تو این گرونی کاش نیان

واقعا کاش حداقل قبلش بگن ادم اماده باشه 

تا خونه ی مادری از مهمون اومدن لذت ببر. باهاشون بگو بخند.   پس فردا خونه خودت باشه باید هم خونه رو قبلش تمیزو مرتب بکنی هم میوه و شیرینی بچینی هم فکر ناهارو شام باشی هم فکر خرابکاری لحظه آخری بچه ها هم چای رو جوری دم کنی که مهمون سر میرسه تازه دم باشه. الان فوقش پذیرایی میکنی و کمک مامانت هستی

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.