2777
2789
عنوان

کسایی ک زبانشون خوبه میشه بیاید

102 بازدید | 14 پست

روزی ی داستان بخونم با حفظ لغات جدیدش از یوتیوپ زبانم خوب میشه اثر داره یا نه زبانم در حد مقدماتی بلدم صفر صفر نیستم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر میشه ولی نباید انتظار معجزه داشته باشی

اینجوری فقط دایره لغاتت میره بالا

و درست کار کنی جمله بندی هم یاد میگیری

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بهتر میشه ولی نباید انتظار معجزه داشته باشیاینجوری فقط دایره لغاتت میره بالاو درست کار کنی جمله بندی ...

اره منم قصذم اینه متن بتونم بخونم و ترجمه کنم بیشتر 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
اره منم قصذم اینه متن بتونم بخونم و ترجمه کنم بیشتر

اگر برای ترجمه میخوای و خوندن این روش خیلی جوابه

خوبه ادامه بده

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

اگه حوصله و صبر داری دولینگو رو نصب کن ، منابع برای لغت و گرامر زیاده اگر میخوای آکادمیک یاد بگیری که باید کتاب بر اساس سطحت که خودت دقیق نمیدونی چیه تعیین سطح بده تو تحلیلگران ولی اگر در حد کتابهای مدرسه بلدی کتاب سلوشن از سطح پری اینترمدیت دانلود کن برا گرامر خیلی خوبه لغات هم اوایل کتاب ساده ست بعد بری level های بالاتر خیلی قوی تر میشن.ورک بوک هم دارن با کلید سوال.اول خود کتاب گرامر رو توضیح میده مثال بعد تمرینهاشو حل کن خیلی خوبه،لیسنینگ و ریدینگ هاش هم متناسب با سطح کتاب و گرامرهاشه 

اگر میخوای کلا زبانتو قوی کنی به قول دوستان تو یوتیوب فیلم با زیرنویس انگلیسی یا کتابهای داستان ساده که اونا هم باز بر اساس سطح زیاده

برای اسپیکینگ اپ چت جی بی تی رو نصب کن با اون صحبت کن ، ازش بخواه ازت سوال بپرسه بعد تو جواب سوالش رو بدی و اونم غلط هات رو بگیره

نه فتاحی هستم و نه متولد 77

اگه حوصله و صبر داری دولینگو رو نصب کن ، منابع برای لغت و گرامر زیاده اگر میخوای آکادمیک یاد بگیری ک ...

توی یوتیوب یه کانال هست omeleto ، پر از فیلم های کوتاه ده دقیقه ای به زبون انگلیسی هست ،زیرنویسش رو فعال کن 

اگر داستان رو کامل متوجه نشدی توی دیسکریپشن خلاصه ش رو نوشتن توی کامنتا هم نقد کردن خیلی مفیده اونم

نه فتاحی هستم و نه متولد 77