2777
2789
عنوان

من اگه کنکوری بودم چیکار میکردم

469 بازدید | 31 پست

سلام ،لطفا سوالای حاشیه ای ازم نپرسید و گوش کنید

اگه من الان کنکوری بودم چی میخوندم و چیکار میکردم؟

اینو واسه یه نفر نوشتم تو تاپیک گفتم به بقیه هم‌بگم شاید کمکی بشه براتون

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

تست و آزمون زیاد بزن ،آزمون ماز

کنکورارو بزن از زنون شب واجب تره و تحلیل کن دقیق 

فیزیک کنکور مخصوصا کپیه همه ،مثل قلمچیاس 

واسه هردرس منبع جدا واسه جمع بندی بذار 

مثلا من جات بودم واسه زیستم آزمونای ماز و کنکور رو زیستاشو جدا میکردم میزدم ،و قلمچی هارو ،هر روزم نکات یه فصلو میخوندم و متن کتاب درسی رو

واسه فیزیکم میشستم سوالای آزمونای قلمچی فیزیک و کنکور رو میزدم و تحلیل میکردم 

واسه شیمی مسئله و متن کتابو جدا میکردم ،متن کتابو میخوندم کامل بعد از کتاب مهر و ماه که خط به خط کتاب رو بررسی می کنه و سوال میده سوال حل میکردم 

برای مسائلشم میرفتم سراغ قلمچی و مسائل خیلی سبز

کلا سعی میکردم برای شیمی یه روتین هم بذارم مثلا هر شب ۱۰ تا تست از آزمونا حل میکردم

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ریاضی بستگی به سطح داره ،اگه سطحت پایینه ویدیو های معین کرمی دوره های جمع بندی طور رو ببین و پا به پاش سوالارو حل کن و تکالیفش رو انجام بده 

برای زمین کتاب درسی +سوالات قلمچی

برای رشته انسانیم بگید

انسانی رو نمیدونم من تجربی بودم و دانشجوی دندانم

اگه زمانمون کمه بگو چیکار باید کنیم

و جمع بندب نکردیم و تست زیاد نزدیم

ریاضی هم صفر باشه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

ولی فقط ۲۵ روز مونده😢

زمان کمی نیست ،۲۵ روز اگه ۱۴ ساعت بخونی میدونی چقدر میوفتی جلو؟سرت بالاعه حداقل سره جلسه که تمام تلاشتو کردی و هرکاری از دستت بر اومد رو این ۲۵ روز

بشین یدونه مقوای گنده بزن تو اتاقت ،کاری که من کردم ،۲۵ قسمتش کن و هرروز و تاریخشو  بنویس تا روز آزمون ،هرروز چیزایی که خوندی و انجام دادی رو وارد مربع اون خونه کن ،سعی کن هرروز مربعت پر باشه و حس رضایتت بیشتر باشه ،شب قبل آزمون مربع های سیاه شده بهت انرژی میدن ،اعتماد به نفس میدن

اگه زمانمون کمه بگو چیکار باید کنیمو جمع بندب نکردیم و تست زیاد نزدیمریاضی هم صفر باشه

گفتم که اینایی که گفتم هم جمع بندیه هم مرور ،من خودمم ریاضیم خیلییی ضعیف بود با نعین کرمی پیش رفتم و سعی کردم استرس نگیرم فقط تمرکزم رو میذاشتم رو هر جلسه ای که درس میداد ،و تکالیفی که میداد ،اینطوری بلد بودم تو کنکور سوالای مبحث اون جلسه رو حل کنم