2777
2789

پارتنرم پیام داد گفت که بیام دنبالت بریم فلان کافه یکمم قدم بزنیم منم گفتم نه اصلا حوصله بیرون رفتنو ندارم اونم گفت باشه یعنی حتی نگفت چرا نمیای یا یه ذره تلاش کنه که شاید قبول کنم فقط گفت باشه هواهم خیلی خوبه خیلی دلم میخواد برم بیرون الان اگه با دوستامم برم بفهمه خیلی جالب نمیشه 

نکنه با یکی دیگه تو رابطه اس من گفتم نمیام الان بره دنبال اون چرا انقدر زود قبول کرد 

من چیکار کنم الان مامان بابام هم باهم رفتن بیرون فقط منم انگار باید تنها تو خونه بپوسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو نظرم عوض شد از خونه نشستن بهتره که با تو باشم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ببخشید می پرسم به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست به یه نفر بگيم که ازش ...

نه خب اون تورو ناراحت کرده وخب حق داری بدونی که چرا داره باهات اینطوری رفتار میکنه

آخه اونم یه باشه خالی گفت قبلا خیلی اصرار می‌کرد نمیدونم ناراحت شد یا خوشحال شد

بهش زنگ بزن یکم درباره چیزای دیگه صحبت کن ببین ناراحته یا نه... بعد بگو‌ بیا و...

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)