2777
2789
مشکیش مگه برای چی میشه؟

همون اشنایی که‌به من معرفی کرد گفت اون به صورت بیشتر حجم میده تا بدن‌.

ولی م قرمز برای کل بدن یکدسته .

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎

ی موقع عفونت نگیری برو دکتر زنان خلاص کن اینو

یبار رفتم گفت میخوای دارو بدم با دارو‌خشک کن .ولی انقد از دارو بدبختی کشیدم گفتم یکم صبر کنم شاید بشه.

خودمم حساس شدم هی دستش میکنم ببینم شده یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.من از قرص میترسیدم‌ اولا .ولی دیگه راهی نبود خیلی لاغر دیده میشدم یکی از اشناهامون عطاری داشت قرص ا ...

۱۰کیلو عالیه

بعدش وزنت برنگشت؟ ی دوره ۶۰تایی خوردی؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
وآسه قد ۱۶۲ چند خوبه!؟

۵۵ خوبه بیشتر ن 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
۱۰کیلو عالیهبعدش وزنت برنگشت؟ ی دوره ۶۰تایی خوردی؟

نه الان یکسال گذشته همونم .

قرص به تنهایی وزن نمیده یجور مکمله در واقع اشتهامو زیاددکرد و جذب سریع چاق شدم‌.

در کل دو دوره مصرف کردم .دوره اول ینی یکماه اول ۹ تا ۱۰ رفتم بالا 

روزی دوتا قبل نهار و قبل شام‌

و حقیقتا هیچ عوارضی نداشت برای من .

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎