2777
2789
عنوان

صراط مستقیم

45 بازدید | 4 پست

ما ک ننه بابامون تو صراط مستقیم بودن شدیم این، وای ب حال نسل بعدی ک ما ننه باباشونیم و هیچکدوممون تو صراط مستقیم نیستیم،(حداقل مثه پدرمادرت خودمون راه راست نمیریم). خدا آخر عاقبتمونو بخیر کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ننه باباهای ما شست و شوی مغزی بودن آدم بودنشون انتخابی نبود با کتک و دعوا بهشون اجبار کرده بودن 

این نسل باهوشن ....راه راست همیشه راه راسته کسی بخواد پیداش کنه پیداش میکنه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ننه باباهای ما شست و شوی مغزی بودن آدم بودنشون انتخابی نبود با کتک و دعوا بهشون اجبار کرده بودن این ...

اونجوری بزرگ شدن بهتره، بچه رو نباید بزاری خودش تجربه کسب کنه چون دردش میاد. پدر مادر یا عمو و کلا بزرگترا باید تجربه خودشونو ب زور هم ک شده ب بچه تحمیل کنن و آموزش بدن. ی ضرب المثل قدیمی وجود داره ک میگه: “اونی ک دوستت داره با حقیقته تلخ اشکتو در میاره ولی اونی ک دوستت نداره با دروغ شیرین خرکیف میکنتت”. حقیقت و تجربه رو باید هرجور شده ب بچه بفهمونی حتی اگه شده با کتک، بهتر از اینه ک بره بیرون تجربه کنه گرگا تیکه تیکه اش کنن.

خانواده ن تکرار میشه و ن تکراری، بهتره ک زیر کتک پدر مادر ی تجربه رو یاد بگیرا تا بیرون از خونه بین گرگا

اونجوری بزرگ شدن بهتره، بچه رو نباید بزاری خودش تجربه کسب کنه چون دردش میاد. پدر مادر یا عمو و کلا ب ...

ااتفاقا اجبار تا یه جایی جواب میده و نتیجه عکس از سن بلوغ میده راه راست باید تعریف شده باشه نه تحمیل شده 

از سن بلوغ شما دیگه نمیتونی براش تعیین تکلیف کنی چون نمیتونی .و نتیجه اینهمه اجبار میشه یه موجود عقده ای که یه دفعه با اولین فرصت عقده هاشو خالی میکنه و تبدیل به یه آدم دیگه میشه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته