2777
2789
عنوان

دیروز داشتم اقای قاضی میدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن وقت پیش یه خواستگار داشتم تو جلسه خواستگاری ازم پرسید اگه یه روز ازت بخوام با خانوادت قطع ارتباط کنی این کار رو میکنی گفتم معلومه که نه بعدش گفت ولی تو اگه اینو از من بخوای من قبول میکنم اونجا فهمیدم مردی که خانواده خودشو قربانی کنه منم به وقتش قربانی یکی دیگه ممکنه بکنه کلا ردش کردم رفت از مرد بچه ننه خوشم نمیاد ولی این مدلی هم که کلا بشوره بذاره کنار خوشم نمیاد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دخترا هم از ترس اینکه رابطه به ازدواج ختم نشه خود واقعیشون رو نشون نمی‌دن 

باید راحت بگی من اهل رفت و آمد زیاد نیستم 

مسافرت دوتایی دوست دارم نه با خانوادت 

اون پسرم حق داره بدونه دختر چه جور شخصیتی داره 

متاسفانه هم دخترا هم پسرا خود واقعیشون رو نشون نمی‌دن 

وقتی میرن زیر یه سقف تازه شخصیت واقعیشون معلوم میشه

منم شبیه این حرفو ب همسرم زدم وخیلی روش تاثیر داشت خداروشکر از این رو ب اون رو شد

قرار بود مدت کمی طبقه بالای مادرش زندگی کنیم من میگفتم چندماه کافیه اونم میگفت نه مگه خانوادم چشونه نمیتونی تحملشون کنی فلان بهش گفتم تو که عاشق خانوادتی دیگه چرا زن گرفتی باهمونا زندگی میکردی