2777
2789
عنوان

کالا برگ

136 بازدید | 19 پست

میشه یکی صفر تا صد کالا برگو برام توضیح بده؟ تاحالانگرفتم نمیدونم چجوریه کارت یارانه رو بابام داده به کسی ولی یه کارت به نامش دست منه توشم‌پول نیست میشه با همون کالا برگ گرفت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یکی از کارت های سرپرست خانوار میشه گرفت، فقط توش خالی نباشه 

ما از یه فروشگاه بزرگ خرید کردیم به ازای هر نفر باید 5000تومن موجودی می‌داشت، مال ما شد 15 تومن😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من این دفعه کارت یارانه ان همراهم نبود پرسیدم گفتن این سری فرق نمیکنه حتما کارت یارانه باشه یا نه می ...

دفه ی قبلم با کارت یارانه نبودا 

من یادمه

😀

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

گلم کارت سرپرست خانوار می‌بری بعد به اندازه تعداد خانواده یا نفری 350یا 500میدن بستگی به دهک داره بعد پولی نمیخاد شما بدی فقط کالاشو میگیری از فروشگاه و میاری پنج هزار تومان فقط کم می‌کنه از کارت همین و تمام فقط باید فروشگاهی بری ک کالابرگ توزیع می‌کنه چند روز اول هم کمیته امداد و بهزیستی بعد قشر های دیگه 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

با خط غیر ایرانسل با این شماره ستاره ۵۰۰ ستاره ۱۴۶۳ مربع استعلام بگیر باید کد ملی سرپرست خانوار رو داشته باشی ببین اصلا بهتون تعلق گرفته یا نه بعد برو فروشگاه افق یاهفت یا هر کدوم از این زنجیره ای ها خرید کن با کارتی که به نام سرپرست خانواره خرید کن بگو با یارانه میخوام حساب کنم فقط هم روغن و برنج و گوشت و مرغ لبنیات غیر از کره و خامه حبوبات و ماکارونی میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...