لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
من میگم مادر وحید رضایت داده و چیزی نگفته بخاطر حامد اونام بخاطر همین بدون اینکه ب کسی چیزی بگنو الهامم خیلی ناراحت باشه و احتمالن اونیم که لحظه آخر اومد فرزاد نگارم احتمالن اوکی شه ب مرور نمیدونم احمدم که آزاد شد حیف شاهینو و حمید
من میگم مادر وحید رضایت داده و چیزی نگفته بخاطر حامد اونام بخاطر همین بدون اینکه ب کسی چیزی بگنو اله ...
منم همینو میگم
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
فرزاد نمرده چون ن سنگ قبری بود ن خانوادش شرط مادر حامدم این بوده ک برن از اینجا ک قتل دیگه هم نیفته گردن حامد پس فرزاد زندست اخر فیلمم اونی کاومد تو فیلم تموم شد فرزاد بود
خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
خب فرزاد اعدام نشده اصن ، احمد هم از زندان آزاد کردن که بیاد بیرون متوجه نشه قصاص نشده ..فقط گفته دو ...
آره منم اینجوری فکر میکنم