توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6143 عنوان پر کردن دندون جلو تو رو خدا بیاین🥲 80 بازدید | 12 پست خانوما راسته میگن دندونای جلو رو پر کنی بعد یه مدت زرد میشه؟استرس گرفتم نمیدونم چیکار کنم😭 برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️ 1404/01/15 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14310 من پر نکردملب پر شده بود که درستش کردمخیلی خوب و عالیه دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87033 ن ربطی نداره لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
bff_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 7061 من پر نکردملب پر شده بود که درستش کردمخیلی خوب و عالیه چطوری؟منم باید صاف کنم هزینش چقدر شد _بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6143 من پر نکردملب پر شده بود که درستش کردمخیلی خوب و عالیه عزیزم الان چند وقته؟واقعا خوبه تو رو خدا خیلی استرس دارم🥲 برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6143 ن ربطی نداره شما انجام دادی؟بعضیا میگن رنگش زود زرد میشه🥲 برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14310 چطوری؟منم باید صاف کنم هزینش چقدر شد چی چجوری؟دکتر درست کرد دیگهمن نمیدونم چجوری دکتر درستش کرد۴ میلیون شد دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین
جبرائیل عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 7757 من سالهاس انجام دادم زرد نشد چون هرروز مسواک میزنم نخ دندان هم میکشم حسین جانم 🌺
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14310 عزیزم الان چند وقته؟واقعا خوبه تو رو خدا خیلی استرس دارم🥲 الان حدود ۲ سال شدهدکترم گفت این بهترین مواد موجود در ایرانهخداییشم راضیم نه رنگش عوض شده و با اینکه خیلی رعایت نمیکنم توی نگه داریش از لحاظ چیز سفت نخوردن و این حرفا تکون نخوردهچشمش نکنم حالا 😂 دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6143 من سالهاس انجام دادم زرد نشد چون هرروز مسواک میزنم نخ دندان هم میکشم ممنون عزیزم🩵🥲 برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
bff_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 7061 چی چجوری؟دکتر درست کرد دیگهمن نمیدونم چجوری دکتر درستش کرد۴ میلیون شد ببین یکم دندونم چطوری بگم صاف نیست پایینشواسه ی دندون ۴ ملیون یا خداا🥲😂 _بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14310 ببین یکم دندونم چطوری بگم صاف نیست پایینشواسه ی دندون ۴ ملیون یا خداا🥲😂 برای منم دقیقا پایین دندون جلوییام صاف نبود۲ تا دندون جلوییامحدود ۲ سال پیش این قیمت شد تازه دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین
bff_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 7061 برای منم دقیقا پایین دندون جلوییام صاف نبود۲ تا دندون جلوییامحدود ۲ سال پیش این قیمت شد تازه یا ابلفففض _بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ