2777
2789
عنوان

زندگی من🥲

223 بازدید | 19 پست

الان بیش از ۲۰ روزه که تعطیل هستیم ولی هیجا نرفتیم کلا دوتا مهمونی رفتیم ، حتی ۱۳ بدر هم تو خونه بودیم ، مسافرت حتی یه روزه هم نرفتیم ، مامانم میگه من همین الانشم نباید تو این زندگی می بودم و باید طلاقم رو از بابات میگرفتم(یه جوری میگه انگار داره به من لطف مبکنه🙄) ، از سرتاپام ایراد میگیره ، میگه تو عرضه نداشتی یه رشته خوب قبول بشی و هیچ غلطی تو زندگیت نکردی ، یه مشت مفت خور هستید و .... کلی حرف دیگه 

واقعا بریدم نمیدونم باید چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مامان من وقتی ی نفر میاد انقد ازم تعریف میکنه انقد قربون صدقم میره جلو بقیه 

ولی وقتی میرن میگه تو ب هیچ دردی نمخوری فقط بلدی ادا بیای و کلاس بزاری جلو مردم ک اره یعنی منم هستم 

و ی بی عرضه ای هستی و اینا اخرشم ب هیچجا نمیرسی 😐

با آینکه هنوز ۱۷ سالم بیشتر نیست و دارم پر قدرت میخونم و ادامع میدم🙂...

مامان من وقتی ی نفر میاد انقد ازم تعریف میکنه انقد قربون صدقم میره جلو بقیه ولی وقتی میرن میگه تو ب ...

انشاالله که موفق باشی ، سعی کن بری کتابخونه ای جایی که این حرفا روت اثر نذاره🙂

خب زحمت میکشیدی یه رشته خوب قبول میشدی بچه های این دوره فقط چسبیدن به گوشی تا ایندشونو به فنا بدن .ب ...

با رتبه ای که من داشتم میشد پزشکی تعهدی رفت که از نظر امثال شماها دهن پر کن و خوبه 

اما ترجیح دادم نرم 

اینهمه نفرت و خشم توی این کامنت رو نمیفهمم ، شما تو زندگی من بودی ببینی چه خبره که انقدر راحت قضاوت میکنی؟