2777
2789

حالا پاشو اماده شو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اسی کنکوری هستی؟ اشکالی نداره همینم خوبه با اجازه اسی دوستان کنکوری و پشت کنکوری به تمامی سوالات شما پاسخ داده میشود بیاین تاپیک اخرم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارک ...عقدعموی من دیروز بود دیشب مهمونی بود

من دیروز از صب تا شب همه خونمون بودن به زور ۸ساعت و نیم خوندم امروز هم از صب اینجان شب هم با عروس میان💔🥲

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

من دیروز از صب تا شب همه خونمون بودن به زور ۸ساعت و نیم خوندم امروز هم از صب اینجان شب هم با عروس می ...

وای بیچاره

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار

من دیروز از صب تا شب همه خونمون بودن به زور ۸ساعت و نیم خوندم امروز هم از صب اینجان شب هم با عروس می ...

شما برنامه خودتو انجام بده.برادرزاده همسرم تو عروسی ما نبود به خاطر کنکورش درس میخوند عروسی ما مهربود اون موقع کنکور یک مرحله ای تیر بود فکر کن چقدر برنامه ریزی داشت همون سال پزشکی قبول شد.مامان و باباش اومدن ایشون خونه تنها بود

وای بیچاره

حالا جالبش اینجاست که انقد محکم گوش گیر رو زدم تو گوشم یه گوشم آسیب دیده باید برم دکتر تو این هیر و ویر

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

شما برنامه خودتو انجام بده.برادرزاده همسرم تو عروسی ما نبود به خاطر کنکورش درس میخوند عروسی ما مهربو ...

مساله اینجاست که من نرم هم تا الان همه خونه ما بودن از دیروز صب تا الان بعد عقد هم واسه شام میان اینجا دیگه همون یه ساعت عقد میمونه که نرم برم توفیق نداره

حالا جالبش اینجاست که انقد محکم گوش گیر رو زدم تو گوشم یه گوشم آسیب دیده باید برم دکتر تو این هیر و ...

آخ چرا اینطوری دیگه

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار

آخ چرا اینطوری دیگه

نمیدونم زیاد به روی خودم نیاوردم ولی یه گوشم سنگین شده و کیپه 

پس برو.شاید یه استراحت ذهنی هم باشه فردا ثبح زود شروع کن

مشاورم دعوام میکنه منم آدمی نیستم که بشینم براش توضیح بدم که چرا اینقد نوسانی میخونم