جنبهی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بیتفاوتیهای ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت میگردیم. آدمهای عجیبی هستیم …
اره عزیزم ،من گفتم کیست هست و با دارو حل میشه،اطمینان داشتم آزمایش بتا منفیه،وقتی گفت مبارکه ۲۰۰هست شوکه شدم و توی هشت هفته ضربان قلبش رو شنیدم،خداروشکر الان پسرم هفت ماهشه
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بی بی چکام همش منفی میشد و حالت پریودی داشتم ولی نمیومد،دیگه آخرین بی بی چک هاله انداخت و بی بی چک روز قبل که تو سطل انداخته بودم و منفی بود رو سریع برداشتم و نگاه کردم دوتا خط پررنگ بود،رفتم سونو گفتن کیست هست ،بعدشم که با آزمایش خون متوجه شدم باردارم
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)