2777
2789
مثلاً چه مزایایی؟

من تو اهوازم می دونم 

ماهی ۱۴ تومن از دیجی کالا کوپن خرید دارن 

خونه در شهرک نفت بهشون میدن 

در مسافرت های های مذهبی مثل مشهد هتل رایگان دارن 

و خیلی چیزایی که من نمی دونم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه هر مناسبتی پول میریزن حتی تابستونا ۵۰ میل هزینه سفر میدن هتل رایگان دارن بن خرید دارن تقریبا به ...

بیمشون عالیه همچیو شامل میشه جز کارای زیبایی با همه جا قرارداد دارن بچه هاشون لازم نیست پول کلاس بدن چون با همونام قرارداد دارن پول کلاس زبان و موسیقی و ورزش و باشگاه لازم نیست بدن...

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

من تو اهوازم می دونم ماهی ۱۴ تومن از دیجی کالا کوپن خرید دارن خونه در شهرک نفت بهشون میدن در مسافرت ...

بخاطر کوپن خرید دیجی کالا میخوام یه شرکت نفتی پیدا کنم مخشو بزنم😂🥺

۵۰ تومن این حدودا واقعا زیاد نیست نسبت به خیلی از جاهای دیگهفقط اسمش در رفته شرکت نفت همین

۵۰ مال سالای قبل بود الان بیشتر شده تازه یه چیزی به اسم راندمان دارن هر ماه ده بیس میلیون پول مازاد بر حقوقشونه

۵۰ مال سالای قبل بود الان بیشتر شده تازه یه چیزی به اسم راندمان دارن هر ماه ده بیس میلیون پول مازاد ...

والا من عموم مهندسه و مدیر ی بخشی هم هست حقوقش ۵۹ و ۶۰ هست 😬

.️.🩷🌝..

والا من عموم مهندسه و مدیر ی بخشی هم هست حقوقش ۵۹ و ۶۰ هست 😬

اون حقوق خالیشه به هر بهونه ای پول میگیرن به اسم راندمان و فجرانه و کارانه و این چیزا ماهی به ۹۰ میرسه

ما با این حقوقا شاید باورت نشه ولی تا الان که ۱۸ سالمه مسافرت نرفتم اما بازم خداروشکر همینو داریم🥲� ...

ای جونم، عزیزم دلم  امیدوارم خودت به ی درامد زیاد برسی و بتونی بهترین جاها رو بری فداتشم🥲 

.️.🩷🌝..