liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4358 عنوان چرا کربلا و مشهد انقدر دلگیره 😄 482 بازدید | 36 پست انگار غم عالم روته 😄انگار یه جو سنگین، همش میخوای گریه کنی کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده 1404/01/15 | 12:18 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhoonjaan2 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3505 کربلا آره ولی مشهد اصلا اتفاقا یه شعف خاصی تو دل آدمه وقتی وارد حرم میشه
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22820 کربلا نرفتم ولی مشهد برعکس برای من آرامش بخشه. فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4358 انگار حسرت داره میدونی :) یاد آرزوهایی که میتونستی بهشون برسی و نرسیدی میوفتی :) کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 مشهد بنظرم اینطور نیستوقتی میری انگار یکی میشینه پای غم هات🥺😍کربلا نرفتم ولی فکر می کنم خیلی سوز داره😭 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ویلوبی عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 5757 وای من بار اول که رفتم کربلا انقدددددر گریه کردم اصلا هم ذوق هم ناراحتی قاطی شده بود اما بار دوم که رفتم انقددددددر خوشحال بودم انقددددر حالم خوب بود که خدا میدونه میرفتم جلوی ضریح فقط قربون صدقه امام حسین میرفتم 😍😍 🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»- صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧
elahejafari عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 20189 نه من رفتم اتفاقا خیلی حالم خوب بود و روحیه شادی. داشتم
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4358 کربلا آره ولی مشهد اصلا اتفاقا یه شعف خاصی تو دل آدمه وقتی وارد حرم میشه نمیدونم؛) الان اومدم مشهد توی هتلمالبته من خیلی دلم شکسته و حالم بده فکر کنم سر همونه :) کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
حوصله_ندارممم عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 3050 مشهد که خوبه ، کربلام چون کشور خودت نیستی غریبی برات دلگیر و سنگینه 🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4358 اگه اونجایی توروخدا واسم دعا کن ،اسمم مریم باشه مریم قشنگ من :) کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 اصفهان نرفتی پس اصفهان چرا؟ 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
میان_ستاره_ای_79 عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 2281 کربلا نرفتم ولی مشهد خیلی حال خوب کنه اتفاقا من روحیم تو مشهد رو دوست دارم همه جا شلوغه زندگی جریان داره همه مشغول خرید آدم ها از شهر های مختلف میبینی خیلی باحاله