2777
2789
عنوان

کادو مشخص کردن

176 بازدید | 16 پست

سلام...خواهرشوهرم برای هدیه تازه به دنیا اومدش...

برای ما النگو مشخص کرده!

برای عموهای بچشم پلاک و... .

شما با این موضوع چطور برخورد میکنین؟

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹

بستگی داره اگه کلا آدمهای خوبی هستن وقدرشناسن وراحتم باهاشون میخرم همینو

اگه نه اون چیزی که صلاح بدونم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااا

بسم الله

رو ندید بهش یه مقدار پول بزار تو پاکت بده بهش اگه چیزی گفت بگو دندونای اسب پیشکشیو نمیشمارن

بعدشم بگو هدیه که زورکی نمیشه

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

اول باید ببینی روابطتون چه جوره اگه این رسمه یا مثلا عادیه این کار و  شما هم همون اندازه پول النگو میخواستین کادو بدین خوب بگیرین اما اگه  داره دستوری کار میکنه و میخواد تحمیل کنه تظرشو بهتون من باشم این کارو نمیکنم و همون کادو یا پولی که در نظر گرفتم رو میدم اینجور حساب کار دستش میاد  

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

هر انچه از دوست رسد نیکوست خیلی زشته این کار هر کس هر چ در توانشه میده دیگه

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بعدا بچه بزرگ شد تولدش بود مثلا لیست داشت: عروسک، لگو و فلان

اون اوکی هست هر کی یه دونه اش رو بگیره

ولی اینطور نه، اصلا

حتی اگه میگفت لطفا همه پول بدن خودمون در نظر داریم براش یادگاری فلان چیز رو بگیرم بازم قابل هضم بود

اگه نگفته طلا، بردار بدل از این بچه گونه جینگولی ها بگیر حال کنه

النگو.طلا اندازه دست نوزاد کمتر از دویست تومن قیمت داره اگر همین حدودا رسم دارین کادو بدین به نظر من ایرادی نداره که گفته 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بستگی داره اگه کلا آدمهای خوبی هستن وقدرشناسن وراحتم باهاشون میخرم همینو اگه نه اون چیزی که صلاح بد ...

ادمای خوبی هستت...اما دوست ندارم برام تععین تکلیف کنن

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹