2777
2789
عنوان

تتلو 🙂

151 بازدید | 14 پست

دقت کردین همه حداقل یه اهنگ از تتلو دارن ولی کسی گردنش نمیگیره من ازش بدم میومد چون خودشو اونجوری کرده بود اهنگاش بعضیا لحن بدی داشت تا اینکه دوتا از اهنگاشو گوش دادم دیدم حرف حق میزنه 🥲

من این تاپیکو پو روز پیش زدم نمیدونم چزا حذف شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خواننده خوشم نمیاد صداشم عالی نیس ولی حرفای حق میزنه بعضی جاها 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

من تا بحال موسیقی ایشونو گوش ندادم 

اما امیدوارم بزودی گرفتاری ایشون حل بشه 

زندگیشون مسیر عادی قرار بگیره 

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من کاری به کاراش ندارم 

هیچ آدم پاکی نیست 

تتلو هم قربانی والد اشتباه و تروماهای کودکیش از همون والده

الان بیماره و نیاز به درمان داره

اما صداش

صداشششش

صداشششششش محشره

من تا به ابد صدای تتلو 

آهنگاش دوس دارم 🫰

من کاری به کاراش ندارم هیچ آدم پاکی نیست تتلو هم قربانی والد اشتباه و تروماهای کودکیش از همون والدها ...

توی مهمونی بحث درباره تتلو شد و خاله ام گفت که تو آهنگ من اولی نبودم ولی آخریشم بالای ۵۰ باز فحش داده.همون شب من یه تیکه از همون آهنگ تتلو رو به صورت تکست استوری کردم و خاله ام ریپلای زد که این شعر زیبا رو کی خونده؟؟بهش که گفتم تتلو باور نمی‌کرد و گفت دروغ میگی:)

متنش این بود:

اولین بودن دلیلِ بر بهترین بودن نیست!

اما آخرین بودن دلیلِ بر صد مرتبه تکامل بیشتر .

گاهی آخرین فشار ها تنها علت برتری هستند و

اولین جوانه ها ثمره آخرین قطره ها.

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

تو از قلب مهربونش چیزی نمی‌دونی برا همین ازش بدت میومد 

شلوغ اما بی کس! 🇮🇹🏐 Un giorno andrò in Italia. ولی به نظرم اون خانومی که اجازه میده بچه اش عمه مهربونشو دوست داشته باشه یه فرشته ای💔

من کاری به کاراش ندارم هیچ آدم پاکی نیست تتلو هم قربانی والد اشتباه و تروماهای کودکیش از همون والدها ...

بیمار نیست :/

تموم حرفای سحر دروغ بودن 

شلوغ اما بی کس! 🇮🇹🏐 Un giorno andrò in Italia. ولی به نظرم اون خانومی که اجازه میده بچه اش عمه مهربونشو دوست داشته باشه یه فرشته ای💔

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792