ghazal۵۵۵۵ مدیر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 عنوان وحشتناک میسوزههههههههههه | مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 18 پست همش جدید در میاد آبله مرغان گرفتمممم اگه روز اولش ۲ دونه داشت حساب ۴ زور میشه بجا کم بهش شدید تر میشه نمیتونم سرم بزارم رو بالشت بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜 1404/01/15 | 12:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 میفهممت کاملا من حتی داخل گلومم زده بود هیچی نمیتونستم بخورم ولی بعد که دونه ها خشک میشن و میفتن به ... نمیتونم سرم بزارم بالشت خوابم میاد میسوزه اصلا خوب نیست خیلی بده واییییی آمدم تو زمین حیاط نشستم باد هم نمیادد لعنتی گرم بیرونم بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 خیلی دونه و زخم شده ؟من رفتم دکتر خوب بود خدا خیرش بدهسرم و آمپول پودری و مسکن داد سرم و آمپول زدم د ... صورتم بین فقط پیشونیمه بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
405سفید عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 14499 صورتم بین فقط پیشونیمه دکتر خوب باید بری سرم بده درجا همه خشک بشه دیگه هم در نمیاد معجزه شکر گزاری...