2777
2789
عنوان

پسرعموم بهم پیشنهاد دوستی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 48 پست

اگه نظر منو میخوای خب مناسب هم نیستید با این شرایط پسرعموت تازه خودتم گفتی نمیتونی عاشقش باشی ،الان تحت تاثیر پیشنهاد اونی و هیجان زده‌ای اجازه بده چند روز بگذره فروکش کنه این احساساتت ریحانه‌جان بعد ببین واقعا چندچندی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نن خیلیی وقته نگاهاش همش روی منه حالمو میپرسه نگرانمه....

شما تراپیست نیستی بتونی کمکش کنی به خودش بیاد،صمیمت بیجا هم کار دستت میده چون اکثر آدم ها جنبه اشو ندارند و خوش رفتاری شما رو جور دیگه برداشت میکنن،دیگه بنظر من حالا که میدونی بهت حس داره جوابشو نده و دور و اطرافشم نرو.

م مخالفم اگرجات بودمب نظر من دلیل جدایی اون با نامزدش مهمه بوده ک ت بدونی اگه بخوای ادامه بدب و این ...

دلیل جدایی با نامزدش هیچی نبود دختره فامیل دورمون بود فقط اومد زندگیشو خراب کردو رف

بذار به عنوان پسر بگم چی بهتر از یکی که هم میشناسدت هم نزدیکه ولی نیت ایشون در اینجا زیاد درست دیده نمیشه

بازم اگه حسی بهش داری و (این مهم) زرنگی تو رابطه میتونی امتحانش کنی ولی اگه هنوز نیاز به دونستن چیزای دیگه‌ای داری تو رابطه بهتره با یکی دیگه باشی

اگه نظر منو میخوای خب مناسب هم نیستید با این شرایط پسرعموت تازه خودتم گفتی نمیتونی عاشقش باشی ،الان ...

ن واقعا تحت تاثیر نیستم حتی حاضرم بیاد بگ من نبودم داداش 7سالم بود ک اینارو گف بخدا قبول میکنم خیلیم خوشحال میشم چون احساس میکنم حرفای خودش نبود😐😐😂

بذار به عنوان پسر بگم چی بهتر از یکی که هم میشناسدت هم نزدیکه ولی نیت ایشون در اینجا زیاد درست دیده ...

ننن اصلاااا نیتش اصلااا بد نیسس اصلاااا خیلیی میشناسمش حتی اینم میدونم ک رابطمون اگ جفتمون قبول کنیم صددرصد ب ازدواج ختم میشه ک منم نمیخام

مامانمم بابامو دوس نداشت ب زور فامیل باهم ازدواج کردن بابامم ادم ازدواج نبود نمیخورون بهم بعدشم طلاق گرفتن

عشقهبا چیزاییم ک گفتو التماساییم ک کرد...

اگه عشق ک... باید تو بعنوان دختر حواست باشه. چون پسرا کلا اینجوری فقط میگن. 

در کل خیلی حواست باشه عاشق نشی تا ازدواج نکردی. 

بزار اون بگه عشق. تو به دوستی بگیر

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

ننن اصلاااا نیتش اصلااا بد نیسس اصلاااا خیلیی میشناسمش حتی اینم میدونم ک رابطمون اگ جفتمون قبول کنیم ...

بنظرم اینجور رابطه اشتباهه (پارتنرت از فامیل باشه) نهایت خلافش میتونه برای خواستگاری اقدام کنه نه که تو هم زیر بار نرو