2777
2789

اولا که احساس میکنم 

من کاملا بی حس هستم 

اصلا نه تو خودم نه نیاز عاطفی میبینم 

نه ج*نسی😐

نامزدم هم کاملا بچس تا میگی بالا چشمت ابرو گریه میکنه 😐

یه بار بهش گفتم نه خونه داری نه ماشین داری هیچی نداری 

نشست گریه کرد(23) سالشه 

خودمم که هیچ هر چقدر سعی میکنم خودمو فن بیانمو لکنت زبانمو درست کنم نمیشه

(وقتی خجالتی یا استرسی میشم خود به خودلکنت زبون میگیرم وگرنه پیش کسایی که باهاشون راحتم نمیشم)

سعی میکنم از الان به فکر آیندمم باشم  

خیاطی چیزی یاد بگیرم 

ولی آقا هنوز پارچه نخریده 

الان تو دلم کلی آشوبه 

یعنی همه احساسات عالم تو سر منه 

من چیکار کنم خسته شدم خداا

turk Giziam

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گریه؟؟؟؟ من اگ نامزدم گریه کنه جلوم علاوه بر ریختن برگ هام هیجوقت نمیتونم تکیه کنم بهش در نتیجه تاما ...

خدا رو شکر که من هیچ وقت نیازی به تکیه کردن به کسی ندارم برعکس بقیه به من تکیه میکنن

خدا رو شکر که من هیچ وقت نیازی به تکیه کردن به کسی ندارم برعکس بقیه به من تکیه میکنن

همه زن ها صدم مستقل دوس دارن ب ی مرد تکیه کنن بدونن کنارشه حامیشونه حتی عاطفی .... 

من خودم کار میکنم مستقلم ولی دوس ندارم فاز اینجوری بردارم دوس دارم ی مرد کنارم باشه بدونم میتونم بهش تکیه کنم 

برعکسشم همینه اون مرد هم دوس داره ی زنی داشته باشه کنارش باشه حامیش باشه دوطرفه

عزیزم اگ میره سرکارخودت مدیریتش کن 

الان سنش کمه شما میتونی کاری ب سمت خودت بکشونیش ک حرفتو گوش کنه با زبون خوش البته 

وابسته ب خانواده نباشه 

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫