2777
2789
عنوان

جدایی

291 بازدید | 29 پست

بچه ها ممنون میشم جواب بدید 

من ۵ ساله ازدواج کردم 

الانم دوماهه دخترم به دنیا اومده

از روز اول عقد تا به امروز شوهرم از خونوادم متنفر بوده 

هر رفتار کوچبکشونو تبدیل به یک معضل بزرگ میکرده و با فحش و ناسزا و توهین منتشو سرم میذاشته

‌از نظر مالی به من کساد نمیده و خوب میرسه حدودی 

مهمون خونم رفت و آمد نمیکنه 

جرات ندارم خودسر کسیو دعوت کنم از مهمون خوشش نمیاد 

منم برم مهمونی باید ازش اجازه بگیرم زودم برگردم که ناراحت نشه 

مدرسه غیر انتفاعی درس میدادم منو بزور اورد بیرون گفت حقوقش فقط واسه خرحمالیه بدرد نمیخوره

منو خودش بیمه زنان خانه دار کرد که دیگه سر کار نرم

بخاطر چیزای کوچیک عصبی میشه و شروع میکنه به خونوادم فحش دادن واقعا دیگه هیچ اعتمادبه نفسی واسم نمونده.خیلی خستم

خیلی افسردم

همه بهم میگن دیگه من اون ادم ۵ سال قبل نیستم و کاملا تغیر کردم...

میخوام جدا شم...

میشه بگید شما توشرایط من بودید چیکار میکردین؟

برو مشاوره حتی اگر اون نیاد خودت برو که راه مقابله و کنار اومدن یاد بگیری 

مشکل شما اونقدرا حاد نیس که تاپیک جدایی زدی 

حیفه حالا فک و فامیل آدم تاجی هم سر آدم نمیذارن که هی بیان و برن 

برو مشاوره حتی اگر اون نیاد خودت برو که راه مقابله و کنار اومدن یاد بگیری مشکل شما اونقدرا حاد نیس ک ...

فقط بحث فک و فامیل نیست 

شوهرم مدام به پدر و مادرم فحش میده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندسالتونه شما و همسرت؟از لحاظ جثه ای خیلی درشت از شماست که انقدر میترسی ازش؟

اون ۳۶ سالشه من ۲۸ نه اصلا هم قد خودمه 

انقدر رفتارای پرخاشگرانه توی دعوا داره 

از بس توی خونه مستبد هست که واقعا میترسم

با کوجیکترین اشتباهی سرم کلی غر میزنه 

مثلا یچیزی جا بذارم کلی غر میزنه 

واقعا انقد مشکلاتم زیاده نیمتونم بنویسم

شوهر من کپی شوهر شماست تازه هیچ رازی هم تو خونه نداریم همه رو میبره با خانوادش در میون میذاره و از کاه کوه می‌سازه مطمئن باش این آدم ازین به بعد با بچه هم اذیتت خواهد کرد... چون تو بچه رو دوست داری ازش به عنوان اهرم فشار استفاده میکنه ولی رها کردن بچه تم کار درستی نیست آخه.... شوهر من الان بعد ۱۳ سال با وجود تلاش های زیادی که کروم هیچ تغیری نداشته حتی میتونم بگم حساس تر و ایرادگیر تر و آبرو برتر هم شده فقط من بودم که بیشتر کوتاه میومدم.... من شاغلم اما بعد ازدواجم پسرفت داشتم که هیچ پیشرفتی نداشتم.... منم مثل شما اصلا مدت ا بود خونم رو جمع نمیکردم با آدم ها تو نی نی سایت صحبت می‌کردم چون آدم واقعی نمیتونه اطرافم باشه که امسال برای عید خوب خونم رو جمع و جور کردم... ولی اونقدر ناراحتی و عذاب کشیدم تو این عید که خدا خودش جواب بده به حق ۵ تن.... خدا خودش تو قرآن گفته زن و شوهر لباس یکدیگرند من حتی حس نمیکنم خانواده ای تشکیل دادم همه چیزم رو به طور پررنگ تری باید بقیه بدونن و بدتر از همه اینه که شوهرت بشینه باهاشون ازت بدگویی کنه خدا جای حق نشسته من که دستم جایی بند نیست بخاطر بچه سکوت میکنم... مادرشوهر من ۵ تا عروس داره که ۳ تامون مریضیم یکیمون که سرطان داره.... از بس بچه هاش زن رو عذاب میدن.... از بس دخالت و میونه هم ریزی تو این خانواده هست.... زندگی نیست که انگار تو هیچ توانسته ای نباید داشته باشی انگار تو خانواده ای نباید داشته باشی انگار تو حتی شخصیتی هم نداری.... اینا مشکل از خودشونه آدم سالم از نظر شخصیت و روانی که میفهمه همیشه قرار نیست همه چیز فقط طبق میل اون باشه... ایراد نمیگیره و میفهمه هیچ چیزی کامل قرار نیست باشه.... مشکل از شخصیت و رشد اجتماعی این افراده اجتماع گریز هستند و نمیتونند با مردم تعامل سازنده داشته باشند.... به اصطلاح با قوره ای سردیشون میشه و با مویزی گرمی... خدا صبرت بده خواهر خدا صبرت بده که من از دلت با خبرم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
اون ۳۶ سالشه من ۲۸ نه اصلا هم قد خودمه انقدر رفتارای پرخاشگرانه توی دعوا داره از بس توی خونه مستبد ه ...

از ابتدا نباید اجازه میدادی صداشو برات بلند کنه

محکم و بدون ترس حرفتو بزن 

پدر و مادر شما دخالتی دارن تو زندگیتون؟

چطور به خودش اجازه توهین میده

سعی کن وقتی توهینی کرد کلا ازش دوربشی مدام دور و برش نباش بذار خودش بیاد سمتت

اینجوری باعث میشه خودشو اصلاح کنه

بدون اینکه جنگ و بحثی راه بندازی

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
از ابتدا نباید اجازه میدادی صداشو برات بلند کنهمحکم و بدون ترس حرفتو بزن پدر و مادر شما دخالتی دارن ...

اینا مشکل دارن طرف سکوت هم باشه میگه اینجور نگاهم کرد اونجور بهم میوه تعارف کرد.... بخدا اینا مشکل از خودشونه درسته هیچ آدمی کامل نیست و ما آدم هلی اطرافمون رو با همه نکات مثبت و منفیشون میپذیریم ولی اینا فقط زوم می‌کنند روی ایرادها.... کلا زندگی با این آدم ها خیلی مشکله خیلییییی.... با مشاوره فقط میتونی خودت رو تغیر بدی پوستت کلفت شه اونکه باید هیچ تغیری نمیکنه

منم همین مشکل رو داشتم هم خودم فاصله گرفتم از خانواده م هم شوهرم رو چی بشه میگم بیا بریم اونجا 

هفته ای یه بار میرم یعنی اگه یه کلمه از اونا پیشش بگم تهش تحقیره حتی اگه چیز خوبی باشه اصلا ازشون حرف نمی‌زنم

انقد فهمیده بود نقطه ضعفم خانواده م هست مدام فحش میداد تحقیر میکرد منم مثل خودش چند بار فحش دادم به خانواده م بعدش دست از سر اونا برداشت 

شوهر من کپی شوهر شماست تازه هیچ رازی هم تو خونه نداریم همه رو میبره با خانوادش در میون میذاره و از ک ...

خدا ان شالله بهت صبر بده عزیزم...اینایی که گفتی حس کردم خودم جای توام از بس عذاب روانی دیدم 

بعد تا یچیزی میگم میگه تو و خونوادت نمک به حرامین بی لیاقتین! حیف من که اومدم تورو گرفتم حیف شدم! چه موقعیتایی که نداشتم...چه خانواده هایی چه خانواده هایی...اینارو به من میگه!! ایا من دیگه باید با این مرد زندگی کنم؟ واقعا خسته شدم...فقط هی ادعا میکنه که دوستم داره و تا حرف جدایی میزنم میره کلی خرید میکنه وعده وعید میده مثلا دیشب گفت اردیبهشت بریم سفر!! ترسیده ولش کنم...من واقعا خیلی افسرده شدم...شدم عین زنای ۶۰ ساله

منم همین مشکل رو داشتم هم خودم فاصله گرفتم از خانواده م هم شوهرم رو چی بشه میگم بیا بریم اونجا هفته ...

منم چی بشه پاش رو بذاره اونجا مثلا امسال اول عید همونم اونقدر ایراد گرفت و اذیتم کرد که حالم از خودم به هم می‌خورد دیگه کل عید در خدمت خانواده و دوستاش  بودم و خودم افسرده آخر عید هم رفت نشست با خانوادش از من بدگویی و بد و بیراه گفتن... وای دیگه حالم زندگی خودم بهم میخوره