2777
2789

۱۰۰ درصد مطمئن که نیست قطعا.. ولی خوبه اگه جوانب احتیاط رو رعایت کنی حواست با پلاک و مدل ماشین باشه ..جایی جز مبدأ سوار نشی .. مثلا یارو بگه من کوچه بغلی ام تو هم بگی باشه اومدم نمیشه ‌‌‌‌‌.. سفر امن داره میتونی اطلاعات ماشین رو برا یکی بفرستی خیالت راحت باشه .. سپر امنیت داره اگه چیزی از راننده دیدی میتونی به اسنپ اطلاع بدی.. من خیلی سوار شدم دفعه اول خیلی می‌ترسیدم ولی الان زندگیم اسنپه دیگه 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم بگیر

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یعنی چی عزیزم

یعنی مشخصات راننده و سفرت فرستاده میشه برای اونی که فرستادی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

طرف مقابل میزنه

پس حتما یچیزی برا دفاع از خود همراهت باشه دیگه 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.