مهرا_ش مدیر استارتر عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 683 عنوان آزمون قلمچی 496 بازدید | 18 پست چطور بود؟ 1404/01/15 | 10:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizijoonn عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 2885 مگه تموم کردین الان؟ رشتت چیه ؟من ده و یازده رو خوب بلدم ولی جمع بندی نکردم در حد مرگ استرس دارم چکار کنممممم
jk_7 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 658 رشتت چیه ؟من ده و یازده رو خوب بلدم ولی جمع بندی نکردم در حد مرگ استرس دارم چکار کنممممم تجربیمن زیست و شیمی و جمع کردم فیزیک و ریاضی صفر هستم🥲🥲🥲
zizijoonn عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 2885 تجربیمن زیست و شیمی و جمع کردم فیزیک و ریاضی صفر هستم🥲🥲🥲 زیست رو دفعه قبل چند زدی شیم ی چطور جمع کردی ای من چکار کنم میرسونم ؟
jk_7 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 658 زیست رو دفعه قبل چند زدی شیم ی چطور جمع کردی ای من چکار کنم میرسونم ؟ درصدام خدب نیستش 🙃اشتباه کردم ۱۵ تومن دادم قلمچی خرص میخورم همشزیت دفعه قبل ۵۰ زددم تقریباشیمی هم خوتدم تست کنکور هاشو زدمایشالا میرسی دوازدهم چیکار کردی؟
zizijoonn عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 2885 درصدام خدب نیستش 🙃اشتباه کردم ۱۵ تومن دادم قلمچی خرص میخورم همشزیت دفعه قبل ۵۰ زددم تقریباشیمی هم خ ... دوازدهم 4 فصل اول خوندم نمیدونم قلم چی با ماز چقد فرق داره ولی برای ماز 50 درصد فوق العادس خدایی منطقی میرسم ؟
jk_7 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 658 دوازدهم 4 فصل اول خوندم نمیدونم قلم چی با ماز چقد فرق داره ولی برای ماز 50 درصد فوق العادس خدایی منط ... برا قلمچی نیسامقد ترازم و رتبم پایینه نا امیدم کلا اصلا کنکور و ببخیال شدم نهایی و خوب بخون امیدم به نهاییه اگر بالای نوزده بشیم قبولیم باور کنیم
zizijoonn عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 2885 برا قلمچی نیسامقد ترازم و رتبم پایینه نا امیدم کلا اصلا کنکور و ببخیال شدم نهایی و خوب بخون امیدم به ... برای چیه ؟چه ازمونیسقف تراز چنده ؟مال تو چنده من شک ندارم از تو بدترم شک ندارم بدون یقین میگم
jk_7 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 658 برای چیه ؟چه ازمونیسقف تراز چنده ؟مال تو چنده من شک ندارم از تو بدترم شک ندارم بدون یقین میگم قلمچیمن ۴ هزار و ۹۰۰ تا ۵ هزار و ۱۰۰اگه ترازت ۷۰۰۰ تا ۸۰۰۰ هزار باشه دیگه خیلی خوبه ولی خیلی سخته من تابستون ترازم انثده خوب بود وقتی مدارس شروع شد افت کردنهایی و بخون من که امیدم به نهاییه فقط بتونم یه علوم ازمایشگاهی یه چیزی بیارم فقط برم
zizijoonn عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 2885 قلمچیمن ۴ هزار و ۹۰۰ تا ۵ هزار و ۱۰۰اگه ترازت ۷۰۰۰ تا ۸۰۰۰ هزار باشه دیگه خیلی خوبه ولی خیلی سخته من ... انقددددددددددددددددددددددددددد دیدم با این تراز قبول شدنقلم چی پر تقلبه من دوستای تیزهوشانیم که خیلییییییی قوین و اسمشون رو کل معلمان میدونن نهایت شش هزار و چهارصد بیارن
jk_7 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 658 انقددددددددددددددددددددددددددد دیدم با این تراز قبول شدنقلم چی پر تقلبه من دوستای تیزهوشانیم که خیلی ... عبور از ۵۰۰۰ هزار به شدت سخته ۶۰۰۰ داشتم که غصه ای نبود خودم و کشتم ها که از ۵۰۰۰ برم بالا نشد که نشد فوقش ۵۰۰۰ هزار و ۳۰۰ شده باشم الانم که دیگه هیچی
zizijoonn عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 2885 عبور از ۵۰۰۰ هزار به شدت سخته ۶۰۰۰ داشتم که غصه ای نبود خودم و کشتم ها که از ۵۰۰۰ برم بالا نشد که نش ... من از تو بد ترم هعیییییییییییی