من یک زن ۲۴ ساله ام با یک پسر یک و نیم ساله شوهرم بهم خیانت میکنه و الان هم خونه نمیاد ماهی ۴ تومن میده بهم برای شیر و پوشک بچه با همین سبد کالا و اینا زندگی رو میچرخونم ، مشهدیم دنبال کار میگردم تا یکم پس انداز کنم خونه بگیرم جدا شم الانم خونه خواهر شوهر میشینم که هی میگن پاشو ازینجا بدیم اجاره شوهرم عین خیالش نیست و با اون زنه سرش گرم منم نمیخوامش از بی پولی خسته شدم خونمون هم پایین شهر و مهد برای بچه نوپا نداره اینجا بنظرتون چکار کنم ؟ کسی کاری میشناسه با بچه بتونم برم یا تو خونه کار کنم ؟ خودم شیرینی پزی بلدم ولی محل ما فقط دنبال جنس مفت هستن بارها تولید کردم ولی همینقدر نمیدن ک پول مواد اولیه ام در بیاد دست به هر کاری زدم ولی نمیشه ک نمیشه بنظرتون چکار کنم با یک بچه
ساکتو ببند بچتو بغل کن برو خونه پدر مادر الدنگش زندگی کن بخور و بخواب و عشق کن
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
یا ب خواهرشوهرت بگو که بردارت نمیاد از این خونه بریم تو ی جوری راضیش کن بلاخره خواهرشه خودش ی فکری ب حال بردارش میکنه و سعی کن شوهرتو راضی کنی ک ی خونه کرایه کنه ب هر حال وظیفشه