2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 20 پست
خب تا سه سالگی پسر تون صبر کنید تو این مدت که خونه هستید، کلاس های آنلاین شرکت کنید تا یک مهارتی رو ...

خب اون ۴ تومن بزور خرج خورد وخوراکمون و پوشک بچم میشه ، تا ۳ سالگی نمیتونم صبر کنم بیرونم میکنن از خونه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اون ۴ تومن بزور خرج خورد وخوراکمون و پوشک بچم میشه ، تا ۳ سالگی نمیتونم صبر کنم بیرونم میکنن از خ ...

بله الان متوجه شدم

واقعا نمیدونم چی بگم 

خدا خودش نجات تون بده

بی آب و تاب و توان،

باید حقتو بگیری ازشون

ساکتو ببند بچتو بغل کن برو خونه پدر مادر الدنگش زندگی کن بخور و بخواب و عشق کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

میتونی ی مدت بری خونه مادر پدرت اگه شرایطشو داری 

یا ب خواهرشوهرت بگو که بردارت نمیاد از این خونه بریم تو ی جوری راضیش کن بلاخره خواهرشه خودش ی فکری ب حال بردارش میکنه و سعی کن شوهرتو راضی کنی ک ی خونه کرایه کنه ب هر حال وظیفشه

2790
2778
2791
2779
2792