2821
2789
عنوان

من چیکار کنم

103 بازدید | 9 پست

بچه ها پدرشوهرم تو مهمونی دوباره بهم گفت نگاه کن جاریت چه زرنگه  فلان جوره ازش یاد بگیر منم  ناراحت شدم به شوهرم گفتم بریم چون پدذشوهرم با این مقایسه هاش چند بار دیگه منو اذیت کرده بود  شوهرم صداشو برد بالا گفت خودت برو پدرشوهرم بار اولش نبود همیشه عروساشو میزنه تو سر من.  من گریم گرفت از برخورد شوهرم تو مهمونی.  بخدا من  با بچه کوچیک تمام تلاشمو میکنم بهشون احترام میگذارم کمک میدم ولی بازم میگه تو زرنگ نیستی.  من دیگه رو این واژه حساس شدم از بس شوهرم منو با جاریام اوایل ازدواج مقایسه میکرد قبلا هم پدرشوهرم منو شست و به شوهرم گفت این زن شل و وله زن برادرت خوبه این فلاجور راه میره. و یه عالمه حرف دیگه که واقعا حوصله تایپشو ندارم من از شوهرم دلم گرفت حتی یه جمله نگفت حالا هم میگه تو خراب شدی با این حرکتی که کردی.  بچه ها من اگه از نظر ظاهر و تحیلات و شغل بالاتر از اونا نباشم اضلا کمتر نیستم تازه چند سطح بالاترم یعنی اوایل خودشون باورشون نمیشد من زن پسرشون بشم.  تو مهمونی گریم گرفت شوهرم بچه را گرفت جلو خانوادش گفت برو غرورم شکست زدم بیرون با چشم گریون حتی یه جمله نگفت از من حمایت کنه دیروز برادرشوهرام اومدن خونه میگن این چه کاری بود الان زنای ما میشینن با بقیه صحبت میکنن راجع به این قضیه زنای ما این عادت بد تو را ندارن.  بیشترن نگران ابروشون تو فامیلن.  شوهرم هم حتی یک جمله در حمایت من به برادراش  نگفت خیلی دلم گرفته.  من نمیخواستم کسی بفهمه تو مهمونی شوهرم لجبازی کرد که همه فهمیدن حالا هرکی از راه میرسه یه چیزی به من میگه.  دیگه بریدم از مقایسه ها از اینکه همیشه شادیاش و اخلاق خوبش برای خانوادشه از اینکه حتی یه جمله جلو خانوادش دفاع نمیکنه ازم. میخوام دیگه نرم خونه هاشون باید چیکار کنم 

چی بگم والا....خیلی پررو هستن 

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

عزیزم چرا انقدر ضعیفی و زود میشکنی؟

باید پدرشوهرت با خنده میگفتی پدرجون دیگه هرکسی تو یه چیز خوبه نمیشه ادمارو باهم مقایسه کرد.جاری جون توی کارای خونه بهتره منم تو درس خوندن و سطح علمی بهترم

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرت ازت دفاع نکنه خودت از خودت دفاع کن من اگه بودم یه بار به پدر شوهرم میگفتم احترام سن و سالتو دارم هیچی بهتون نمیگم مگه من فلجم انقد اونارو میزنی تو روم چقد پدر شوهر بیشعوری داری واقعا 

وقتی بزرگ نشدی و نمیخوای بزرگ بشی من چی بگم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .