2777
2789
عنوان

تبعیض جنسیتی علیه مرد

227 بازدید | 13 پست

این چه وضعیه آخه هرجا میریم وقتی دخترها خودشون باهم نشستن تا میتونن پشت سر همه پسرها حرف میزنن و متلک میندازن. اینقدر که خانمها تعصب جنسیتی دارن ما نداریم والا. همین دیشب کافه بودم دوتا میز اونورتر از خودم 4تا دختر نشسته بودن یکیشون حرفایی درباره پسرها میزد با اینکه دقیق نشنیدم ولی اینطور احساس کردم که کلا سر جنگ با پسرها داشت. حالا نشنیدم آیا دوستاش حرفاشو تایید میکردن یا نه. خداوکیلی اکثر خانما همینطوری اینقدر مرد ستیزن؟ من که اصن نه تو فکر رابطه ام نه فکر ازدواجم. ولی خب توی روابط اجتماعیم چجوری با این پدیده برخورد کنم؟ یعنی اگه مثلا بعدا در محیط کار یا جامعه با خانمهای این مدلی مواجه شدم که دلشون بخواد از پسرها باجگیری کنن روش درست برخورد باهاشون چجوریه؟ میگن به حرف نباید اهمیت داد ولی به نظر من همون حرف ممکنه تهش به مرحله عمل برسه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بستگی داره الان چی شنیدی

مثلا یکی از حرفایی که دیشب اون دختر داشت به دوستاش میگفت:" اگه با یه پسر وارد رابطه شدی باید کاری کنی که مثل سگ ازت بترسه" 

ببین، حرفای بدی که زن ها در مورد مرد ها میگن شاید به یک دهم چیزی باشه که مرد ها گفتن.

زن ها ضررشون در مقابل مرد ها که از لحاظ فیزیکی قوی هستن، مثل مورچه هست.

نگران این چیزا نباش. تو واقعیت زندگی کن. 

اون دختر احتمالا یه دوست پسر فلان فلان شده داشته که باعث شده از همه مردا زده بشه و تنفر پیدا کنه..

و این حرفا بین خودشون توی جمع خودمونی و دوستانشون گفته

توی اجتماع و کار و روزمره با افراد غریبه همچین برخوردی فکر نکنم پیش بیاد

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

هزاران سال تبعیض جنسیتی علیه زنان بودهیه چند صباحی هم علیه مرد ها باشه😃

با این تفکر فقط به خودت آسیب میزنی. برو از همون کسی که بهت ظلم کرده انتقام بگیر. عقده هات رو سر آدمای بیگناه خالی نکن. 

مثلا یکی از حرفایی که دیشب اون دختر داشت به دوستاش میگفت:" اگه با یه پسر وارد رابطه شدی باید کاری کن ...

این ها زن نیستند بلاگرن وش کن

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟