2777
2789
تو عروسی عموم اتاق عقدشون شیشه ای مشبک بود بعد عروس دومادو تو اتاق عقد تنها کردن منم نمیدونستم فیلمب ...

وای چ خوشکل😂😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاغا من خیلی تندو فرزم حوصله ناز و اداد هم‌ندارم....بعد برا عقدمون تا رسیدیم جلو خونه‌ طی ی اقدام اح ...

از پروفایلت معلومه ههههه

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

ما هم ی عروسی رفتیم عروس ک داشت میرقصد فیلمم میگرفتن لباسش از بالا افتاد پایین بدون سوتین دوتا ....کوچولو چقد همه خندیدن ناراحت شد ولی بعدها گف ت فیلمم هس برا یادگاری مونده ب فیلم بردارگفتیم پاکش نکن البته ت فیلم اصلیش 

خدایا شکر
از پروفایلت معلومه ههههه

😂😂😂😂😂😂واقعا صبر و قرار ندارم...گاهی شوهرم عاصی میشه میگه مهشید کشتی منو ی جا بمون دیگه بزار بخوابم😐😂😂😂😂😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli
ما هم ی عروسی رفتیم عروس ک داشت میرقصد فیلمم میگرفتن لباسش از بالا افتاد پایین بدون سوتین دوتا ....ک ...

سوتین تنش نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوتی بعدی اینکه موقع عقدم بار اول گفتم بله

چون عاقد که باراول پرسید هیچکی نگفت رفته گل و گلابو اینا بیاره همه ساکت بودن منم فک کردم باید بگم حتما!

و شوهرم خیلی خندید بعد لجم دراومد به پدرشوهرم گفتم بابا خیلی زشت شد اول گفتم بله پدرشوهرم گفت بابا مگه چیه اشتیاق داشتی دیگه😑😓

ما هم ی عروسی رفتیم عروس ک داشت میرقصد فیلمم میگرفتن لباسش از بالا افتاد پایین بدون سوتین دوتا ....ک ...

آخی...آدم خیلی ضایع میشه😕😢

سوتین تنش نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عایا شما زیر لباس عروس سوتین پوشیدی؟؟؟؟

وای من چقد از امضات خوشم میاد شیلان خانم همش اینو میخونم وفتی اسمت میبینم  دیاکو صدات برام اوج ...

مرسی عزیزم :) 

واقعا هم همینطوره...صداش برام اوج آرامشه :)

وای من چقد از امضات خوشم میاد شیلان خانم همش اینو میخونم وفتی اسمت میبینم  دیاکو صدات برام اوج ...

ببخشید حالا که حرفش افتاد منم سوالمو بپرسم

دیاکو اسمه چیه معنیش یعنی چی؟؟

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚