2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروسی که تموم شد رفتیم خونه همسرم ماشینو برد پارکینگ گفت اگه میتونی چراغارو روشن کن چون همه جا تاریک ...

وای خیلی خندیدم شیلان 😂😂😂😂

حتما شوهرت پیش خودش گفته این دیگه اینقد صبرش تموم شده ک دیوارو میبوسه دست خودشم نیست

یه دوست خوب میخوام مثل خواهر 😊
وای خیلی خندیدم شیلان 😂😂😂😂 حتما شوهرت پیش خودش گفته این دیگه اینقد صبرش تموم شده ک دیوارو میبوس ...

وای هنوزم یادم میاد استرس میگیرم

تا صب تو فکر این حرفم بودم بخدا هوا روشن شده بود من داشتم در و دیوارو نگا میکردم که این چه حرفیه زدی خاک تو سرت شیلان خخخ

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
عروسی که تموم شد رفتیم خونه همسرم ماشینو برد پارکینگ گفت اگه میتونی چراغارو روشن کن چون همه جا تاریک ...

من اگه جای شوهرت بودم میگفتم. یه کم دیگه صبر داشته باش رسیدیم الان میریم داخل خودمو ببوس 

من اگه جای شوهرت بودم میگفتم. یه کم دیگه صبر داشته باش رسیدیم الان میریم داخل خودمو ببوس 

اون فقط میخندید...صب هم بیدار شد میخندید منم دلم میخواست بزنم زیر گریه

وای هنوزم یادم میاد استرس میگیرم تا صب تو فکر این حرفم بودم بخدا هوا روشن شده بود من داشتم در ...

نه بابا اینقدم بد نبود 

بعدش نفهمید اشتباه شنیدی 

وقتی گفتی اون چی گفت?

نه بابا اینقدم بد نبود  بعدش نفهمید اشتباه شنیدی  وقتی گفتی اون چی گفت?

نه چن بار تعریف کردم هی با خنده میگفت باشه باشه باشه...باور نمیکرد

تو عروسی عموم اتاق عقدشون شیشه ای مشبک بود بعد عروس دومادو تو اتاق عقد تنها کردن منم نمیدونستم فیلمبردار داره از تنهاییشون فیلم میگیره کلمو چسبوندم به شیشه که بفهمم اون تو چه خبره...

تو فیلم عروسیشون همینطور که دوربین داره دوراتاق میچرخه و فیلم میگیره یه دفعه از پشت شیشه صورت یه دختری که چسبیده به شیشه نشون میده🤣🤣

البته من اون موقع مجرد بودم سنم کمتر بود

عاغا من خیلی تندو فرزم حوصله ناز و اداد هم‌ندارم....بعد برا عقدمون تا رسیدیم جلو خونه‌ طی ی اقدام احمقانه درو باز کردم پریدم بیرون‌داشتم میرفتم داخل مجلس ک منو گرفتن دوباره کردن تو ماشین گفتن بشین تا دوماد درو برات باز کنه عروس خانم😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli