2777
2789
عروسی که تموم شد رفتیم خونه همسرم ماشینو برد پارکینگ گفت اگه میتونی چراغارو روشن کن چون همه جا تاریک ...

وااااااای مردم😂😂😂😂 

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فیلم عروسی خواهرم اونجایی که لباسم پیر میکنه به کفشم و پهن زمین میشم هست 😂😂😂

واقعا من فکر میکردم همه بدون سوتی میرن عروسی و میان شماها اوضاتون از من بدتره😂😂

روز جشنم،وقتی با شوهرم وارد تالار شدم،نه من نه شوهرم اصلا حواسمون نبود..سرمون رو انداختیم پایین داشتیم میرفتیم بشینیم😂😂😂

یادمون رفته بود با مهمونا احوال پرسی کنیم

تا اینکه مامانم یهو جلومونو گرفت یاداوری کرد

اه چ سوتی دادیما😂

﷽💍
من ی پسردایی دارم ک ازش فرار مینم و میترسم ازش چون جریان ها داره......... بعد وسط عروسی یکی فامیلا ...

چ با مزه اید شما ..عکس‌ پروفایلتون امضاتون 😂😂😂

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

تو عروسی خودم اول فیلم که اسپند دود میکنن.من اسپندو دور سر همسرم میگردونم بعد میریزم سر جاش(به جای آتیش)بعد میفهمم اشتباه کردم رو به دوربین هر هر میخندم...

نکرده اون فیلمبردار بی شخصیت بگه دوباره تکرار کنین....اه

چند ماه پیش ما عروسی یکی از فامیلای نزدیکمون رفتیم عروس داشت میچرخید هی چرخید هی چرخید نه یه با نه د ...

مگه ورزش زورخانه ای بوده انقد چرخ زده😂😂😆

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...

تو فیلم عروسی داداشم همش عین دوربین ندیده ها هی چک میکنم که دوربین رومه بعد میرقصم ..یعنی انقد خجالت میکشم هر بار فیلمو میزارن 😅

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
تو عروسی خودم اول فیلم که اسپند دود میکنن.من اسپندو دور سر همسرم میگردونم بعد میریزم سر جاش(به جای آ ...

😂😂😂😂😂😂😋

چندسال پیش خالم یه عروس ترک آوردبعدش عروس دومشم دخترعموی من بود عروسی برادرعروس اولی بوده دخترعمومم رفته بودگفت اون وسط همه فارسی میرقصیدن من که فارس بودم داشتم ترکی میرقصیدم گفت تالاربودمنوبلندک برقصم گفت داشتم ازسکومیکشیدم بالادونفرم دستموگرفته بودم پاهام باز شده بودیهونگااونورکردمدیدم همه دارن ازپله میرن بالا والامن هنوزم که هنوزه عش میکنم وقتی تعریف میکنه

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات

تو فیلم یکی میخواست بام روبوسی کنه  اون صورتشو آورد جلو من حواسم نبود سرشو برد عقب همون لحظه من صورتمو بردم جلو دیدم اون صورتشو برده عقب ک برگشتم عقب باز همون لحظه دوباره اون صورتشو آورد جلو 😐

کلا گیج شده بودم یه لحظه  خیلی تو فیلم این حرکت رفتو برگشت تابلو ومسخرس 😂😂

آخرشم روبوسی نکردیم سوتی دیگه تو فیلم اینه ک اول تا آخر خودم میرقصیدم اون وسط😐

یه دوست خوب میخوام مثل خواهر 😊

عروسی دخترخالم بود عروس رفته بود توحس داشت میرقصید یه بچه از خدا بیخبر اوند پاشو گذاشت روی لباس عروس

لباس سر خورد اومد پایین یکی از سینه های عروس کلا دراومد بیرون😒😒

خالم داشت گوشه تالار خودشو میزد میگفت آبرومون رفت

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
تو فیلم یکی میخواست بام روبوسی کنه  اون صورتشو آورد جلو من حواسم نبود سرشو برد عقب همون لحظه من ...

😆😆😂😂وای تصورش کردم پوکیدم

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...