2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروسی که تموم شد رفتیم خونه همسرم ماشینو برد پارکینگ گفت اگه میتونی چراغارو روشن کن چون همه جا تاریک بود منم خوردم به دیوار نصف آرایشم رو دیوار موند کلا صورتم چسبید به دیوار

بعدش همسرم اومد گفت چرا دیوارو ماچ کردی؟فک کردم میگه چرا دیوارو رنگ کردی؟ گفتم خوب چیه دست خودم نبود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وای تا صب همش تو فکر این حرفم بودم اینقد خجالت کشیدم!!!!

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

فیلم عروسی من سرشار از سوتیه  از بندری رقصیدن خواهر شوهرم  بگیر تا افتادن دسته  گل از دست خودم  رقص شوهرم  

وقتی میبینمش  تا سه روز نیشم بازه  😁

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

من تو عروسیه داداشم وسط مجلس دقیقا جایی که همه میرقصن داشتم میرقصیدم لیزخوردم افتادم زمین 😣اون وسط هم خالی بود فقط من بودم داشتم قر ریزمیومدم 😥

۶ساله منتظرم بی بی چک دوخط ببینم بایه شکم قلمبه میشه برام دعاکنید منم مادربشم ☺ 

من ی پسردایی دارم ک ازش فرار مینم و میترسم ازش چون جریان ها داره.........

بعد وسط عروسی یکی فامیلا با خوشحالی تمام و نیش باز دارم میرم یه گوشه بایستم بعد یهو چشمم میخوره ب این پسرداییه ک دقیقا همونجا ایستاده ...یه دستمالم دستمه یهو خشکم میزنه و تند تند شروع میکنم ب باد زدن خودم و تمامممممم این حرکات تو فیلم هست درنهایت هم رو من زوم میشه ک شبی‌کسیم ک سکته رو زده😐😂😂😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli

من تو فیلم عروسی همه سوژه ام....بدترینش فیلم عروسی دایی ام که بالای 90 کیلو وزن داشتم .اون موقع 18 سالم بود ..با اون حجم ب ا سن لباس کلوش دنباله دار نقره ای پوشیده بودم موهامم فر کرده بودم...(موندم چرا کسی نگفت افتضاحی)

اون موقع مد بود فیلمو اسلوموشن میکردن..فکر کن همش وسط بودم با اون هیکل..رو ب ا سن من اسلو میشه فیلم..خدا شاهده کل صفحه ی تی وی منم...

خیلی سوتی زیاد دارم..

عروسی که تموم شد رفتیم خونه همسرم ماشینو برد پارکینگ گفت اگه میتونی چراغارو روشن کن چون همه جا تاریک ...

دختر تو شاهکاری حالا واقعا چرا دیوار و ماچ کردی😁😁😁

من تو عروسیه داداشم وسط مجلس دقیقا جایی که همه میرقصن داشتم میرقصیدم لیزخوردم افتادم زمین 😣

ببخشید ولی خیلی جالب بود پوکیدم از خنده😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli