2777
2789
عنوان

با این رقصیدنم شدم مضحک مردم😒

402 بازدید | 11 پست

اه کاش تو فیلما اصلا نمیرقصیدم 

برا عروسی داداشم یه عالمه رقصیدم همه هم گوشی به دست 

من رقص بلد نیستم خیلی افتضاح شده هرکی فیلمو باز میکنه اول منو نشونه میگیره واقعا خجالت میکشم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اینقدر بی حس و حال و شل و ول دیده شدم!!!! در صورتی ک حالا به قول خودم خوب رقصیدم تا اینکه فیلمارو دیدم😐😐

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میدونید رقصتون خوب نیس لازم نیس جو بگیری و شلنگ بندازی اون وسط یکم ملایم خودتو تکون میدادی و دست میزدی فقط

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
حنابندون داداشم دوربین آورد کنار دماغم چهره ام کل صفحه تلویزیون رو گرفت وای خدایاااا منم شکلک مسخره ...

بدتر از همه خانواده ی شوهرم ک معطل سوژن فیلما رسیده دستشون هوووف

وقتی میدونید رقصتون خوب نیس لازم نیس جو بگیری و شلنگ بندازی اون وسط یکم ملایم خودتو تکون میدادی و دس ...

شدم عین این بلاگرای نچسب اینستا😐😐😐😐

من تو عروسی خواهرم فقط تو ذهن خودم انگار رقصیدم یجا هست دستام کاملا پاین فقط پاهام تکون میخوره ک اون ...

کاش فیلماشون نابود شه😑😑😑

من عروسی برادرم بود چون زنه دومش بود ودختر بود وکسی نمی‌دونست برادرم زن داشته اصلا خوشحال نبودم یهو فیلم بردار اومد گفت نسبت شما گفتم خواهر دامادم گفت چقدر ناراحت گفتم چه کنم گفت برقص خوب گفتم بیخیال داداشم از اون بالا که تو تالار صندلی میزارن دید گفت چی میگه گفتم میگه برقص منتظر بود انگار کلا همه رو نشوندن گفت برو بترکون و واقعا  هم ترکوندمممم فقط بخاطر برادرم وگرنه اصلا حوصله نداشتم