پارتنرم ۱ ساله با همیم میگه بیا بعد کنکورت ازدواج کنیم من بهش میگم زوده اصن وقتی با تو وارد رابطه شدن فکر ازدواج نبودم میگه خب چرا اصن به من وارد رابطه شدی که من عاشقت بشم میترسم ولم کنی چه تضمینی میدی کنکور قبول شدی زیر سرت بلند نشه بره با یکی بهتر از من تو دانشکده تون ؟ خودش دندون میخونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظمدهندهها، جامدادیها و کیفهای لوازم آرایش دستساز درست میکنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو میکنم تا با همین دستهای هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانوادهام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباسهای کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت میکشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما میدید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم میرسه و باعث میشه لبخند رو لب بچههام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا میخواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچههام فرصت شادی میدید.https://eitaa.com/arthonardast
وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰