2777
2789
عنوان

خیانت نامزدم

138 بازدید | 8 پست

بچه ها من تایپکهای قبلیم هست دوماه بعد عقد تو گوشی نامزدم دیدم قربون صدقه ی یه پسر هم جنسگرا رفته بودو پیام احساسی بهش داده بود و...شکاک پرخاشگر عصبی خسیس و مامانی بود ولی من همه ی اینارو ازش دیده بودم ولی هم اون خیلی قربون صدقه ی من میرفت همراه بود مثلا مهربون بود نگران بود نخورم زمین سردم نشه و ...از اینکارا هم من خیلی دوسش داشتم همیشه عاشق و هنراهش بودم و این مشکلاتی که بهتون گفتم ااشت رو من تو این یکسال میدیدم ازش و بود...ولی یهو یه روز بیدار شدم هیچ حسی بهش ندارم و همه چیو گفتم تموم کنیم چطوری تو یه روز نسبت بهش همه ی حسمو از دست دادم حتی خودمم متوجه نشدم چرا ؟چرا یهو اینجوری شدم؟خودم تعجب کردم از خودم!یهو هنه ی بدیاش به چشمم اومد عجیبه به نظرتون ؟اینطوری شدید؟؟یعنی چطور اینهمه به چشم نیومد یهو سرد شدم منی که یه ساعت قبلش داشتم قربون صدقش میرفتم !!

چند سالته؟

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا در تعجبم بعضی از دخترا چجوری انقد ارزش خودشونو پایین میارن که با همچین چیزایی کنار میان

تموم کن بره دختر خوب

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰
واقعا در تعجبم بعضی از دخترا چجوری انقد ارزش خودشونو پایین میارن که با همچین چیزایی کنار میانتموم کن ...

بخدا خودمم نمیدونم چطوری یکسال موندم بعد باورم نمیشه با اون هنه وابستگی چیشد یهو بدون هیچ اتفاق جدیدی گفتم نمیخوام،وکیل گرفتم دارم جدا میشم 

بخدا خودمم نمیدونم چطوری یکسال موندم بعد باورم نمیشه با اون هنه وابستگی چیشد یهو بدون هیچ اتفاق جدید ...

خوب کردی افرین