2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدایی به نظرم ادم رو اعتماد به نفسش کار کنه خود به خود به چشم دیگران زیبا تر و خوشگل تره. از نظر من همه آدما زیبا هستن اما یک سری هستن که واقعا اعتماد به نفس ندارن و این باعث میشه خودشونو با بقیه مقایسه کنن و فکر کنن که زشتن. شما اول از همه خودتو دوست داشته باش و از خودت کلی تعریف کن و رو مهارت هات کار کن و موفق شو یجوری اعتماد به نفست میره بالا و آدمای خفن سر راهت قرار میگیرن که به تاپیک الانت میخندی

خدایی به نظرم ادم رو اعتماد به نفسش کار کنه خود به خود به چشم دیگران زیبا تر و خوشگل تره. از نظر من ...

اره عزیزم کاملا حق با شماست واقعا من خودمم اعتماد به نفسم پایینه خیلی :( ولی خب مثلا وقتی میبینم مثلا دوستم که خیلی خوشگله واقعا چقدر ادم های خوب جذبش میشن ولی من چون خوشگل نیستم هیشکی سمتم نمیاد یا ادمای چرتی جذبم میشن

تموم شد ؟ تاثیر گذار بود.
اره عزیزم کاملا حق با شماست واقعا من خودمم اعتماد به نفسم پایینه خیلی :( ولی خب مثلا وقتی میبینم مثل ...

اون آدم هایی که میرن سمت دوستت بخاطر هوسه عزیزم. توشون نهایت از ۱۰ نفر یکیشون به قصد جدی یا دوست داشتن بره سمتش. شما هم اگه میگی ادمای درست حسابی سر راهت قرار نمیگیرن و یا کسی نمیاد سمتت بخاطر این نیست که قیافتون خوب نیست یا زشتین، بخاطر اینه که خودتون رو دوست ندارین و اعتماد به نفس ندارین و اینو بقیه به راحتی میفهمن وقتی یک نفر اعتماد به نفس داره یا نه. شما باید رو این موضوع کار کنی و اعتماد به نفستو بالا ببری. باور کن زندگی تازه وقتی شروع میشه که تو خودتو شروع به دوست داشتن میکنی.