2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهتره قبل امپول بری اقدام که اگه تخمک ازاد،شد اسپرم تو رحم باشه و بعد امپول هم حتما دوشب پشت سرهم اقدام داشته باش و بعد اونم دو شب به صورت یه شب درمیون اقدامت رو داشته باش

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
مرسی عزیزم اگه دوتا فولی مناسب داشته باشیم چی میشه؟

اندازه فولیات چندن .... وقتی امپول بزنی و فولیات بزرگ باشن امکان ازاد،سازی هردوشون هست 

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
بهتره قبل امپول بری اقدام که اگه تخمک ازاد،شد اسپرم تو رحم باشه و بعد امپول هم حتما دوشب پشت سرهم اق ...

روزقبل سونو داشتم ولی سریع پاشدم

همیشه نیم ساعت میخوابیدم

این دفه 5 دقیقه ای پاشدم

روزقبل سونو داشتم ولی سریع پاشدم همیشه نیم ساعت میخوابیدم این دفه 5 دقیقه ای پاشدم

اشکال نداره اگه شوهرت مشکلی نداشته باشه اسپرم تا ۳ روز زنده میمونه .... فقط استرس نداشته باش و بسپار بخدا عزیزم ان شاءالله که مامان شی

تو چپ 22 و تو راست 18 چند تای دیگه ام بود ولی کوچیکتر بودن

عزیزم فولیات خوبن ... ان شاءالله هر دوشون ازاد شن و مامان دوقلوها شی😍😍

اشکال نداره اگه شوهرت مشکلی نداشته باشه اسپرم تا ۳ روز زنده میمونه .... فقط استرس نداشته باش و بسپار ...

حقیقتش استرس که زیاد دارم

شوهرم یه مقدار عفونت داره که دارو مصرف میکنن

بعده سه بار اقدام بدون هیچ مشکلی دکتر بهم گفت بیا ای یو ای کنمت

خیلی ترسیدم

حقیقتش استرس که زیاد دارم شوهرم یه مقدار عفونت داره که دارو مصرف میکنن بعده سه بار اقدام بدون هیچ ...

خوب استرس سمه برات .... بهتره خودت رو سرگرم کنی و همه چیرو بسپار بخدا ... خدا ان شاءالله دلت رو شاد کنه و زیاد منتظر نمونی

داداشم سه قلو داره ولی از ژن خانمش خیلی دلم دوقلو.میخواد

خدا بهت ببخشه عزیزم

خوب استرس سمه برات .... بهتره خودت رو سرگرم کنی و همه چیرو بسپار بخدا ... خدا ان شاءالله دلت رو شاد ...

فک میکنم چون شوهرم یه مقدار عفونت داره و خودمم دارم میرم 35 این پیشنهادو داد

گفت اگه خدایی نکرده این ماه نشدی ماه بعد باید ای یو ای کنی