cihye مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5438 عنوان حستون🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 39 پست بچه ها منتظر یه اتفاقیم میشه بگین حستون چیه؟🫠مرسی از اینکه وقتتونو میزارین میاین تاپیکم♥️🍓 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1404/01/15 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5438 باکی اشتی کنی عزیزم یه خونواده!نمیتونم بیشتر اطلاعات بدم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5438 اگا آشتی بدم چی چجوری اخه😅ممنونم ولی امکان نداره جز خدا هیچکس نمیتونه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
امیرعلیخلیلی عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 64 فکر میکنی خوبم میشه اصرارنمیکنم ولی اگه شد اونوقت چی میگی
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5438 فکر میکنی خوبم میشه اصرارنمیکنم ولی اگه شد اونوقت چی میگی ترجیح میدم سرنوشت هرجوری خدا صلاح دونسته باشه نمیتونم ازش بزور بخوام ولی ته دلم خیلیی میخواد اون اتفاق بیوفته اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
امیرعلیخلیلی عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 64 من که از شما چیزی نمیخوام حسم میگه شدنیه شاید من یا کسی دیگه رو خدا وسیله میکنه تا حلش کنه برات ولی اصرار نمیکنم دیگه ،خوشحال میشه کمکی کنم بازم هرچی بفرمایید اگه دوست داشتی بگو وگرنه قصد جسارت ندارم
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5438 من که از شما چیزی نمیخوام حسم میگه شدنیه شاید من یا کسی دیگه رو خدا وسیله میکنه تا حلش کنه برات ولی ... همین که گفتی حست میگ شدنیه خودش یه کمکه باعث شد من حس مثبتی بگیرم همین برام کافیه بقیه ش رو میسپارم به خدا و زمان اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
امیرعلیخلیلی عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 64 خداروشکر ولی یقین کن میشه صد درصد سنگهای جلوشو کنار بزن من نمیدونم خودت بهتر میدونی ،خدا بالاسرت هست ،مزاحمت نمیشم عزیزم ،اگه احساس کردی میتونم کمکت کنم درخدمتم شبت بخیر
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5438 خداروشکر ولی یقین کن میشه صد درصد سنگهای جلوشو کنار بزن من نمیدونم خودت بهتر میدونی ،خدا بالاسرت هست ... خیلی تلاش کردم تا جایی که میتونستم ممنونم ازت لطف کردیشب خوش اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸