2777
2789
عنوان

خواستگار من

397 بازدید | 33 پست

دوستان پسر خاله ی من چند ساله خواستگار منه ولی من حس خوبی ازش نمیگیرم هرکاری میکنم شغل و پول و ایناش که اوکیه و قیافه بدی نداره همه میگن بهتر از این میخوای یا مگه ممکنه تو قبول نکنی تو فامیل همه دخترا حسودی میکنن خانواده اونا و خانواده من همش باهام صحبت میکنن باهام قهر میکنن ولی مشکل بزرگی هست اونم اینه که این فرد آدم خیلی آزاد و بی بندوباریه من مذهبی وسنتی نیستم اصلا ولی نمیدونم چجور بگمش آقا مشکل من اینه که تو آدم کثیفی هستی وقتی میبینم با زن شوهر دار دوست میشه چطور میتونم بهش اعتماد کنم چون انتظار داشته باشم که خوب میشه از یجاهم همه میپرسن چرا قبولش نمیکنی دوس ندارم هیچوقت مجبور به ازدواج با این شم

ببین اگر نمیگفتی با زن شوهردار دوست پیشه 

میگفتم بقبه اش حل میشه 

ولی الان بنظر کار درستی میکنی 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به خانوادت که میتونی بگی. در کل بگو ازدواج عامیلی دوست ندارم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نکن اینکارو

نه که من ۱۶ سالمه نظرم با یه آدم ۳۰ ساله فرق کنه ها

هرکسی اینو میفهمه که واقعا این آدم مناسب ازدواج نیست نظرات دیگران رو قبول نکن اگه اونی که از همه لحاظ معقول هست و شما دوستش داری و به لحاظ عقلانی مورد قبول هست برات اومد قبول کن

ببین اگر نمیگفتی با زن شوهردار دوست پیشه میگفتم بقبه اش حل میشه ولی الان بنظر کار درستی میکنی

انقدر که تکرار کردن مادرم مجبور شد به خانوادش بگه قضیه اینه که قبول نمی‌کنیم بعدش آقا بهش برخورد که مگه من چیکار میکنم مگه چیه

چجوری میگن خوبه وقتی با زن شوهردار بوده؟ملاکشون پول بوده حتما.با لحن فهمیه ای بگو من زن پسر خاله نمی ...

مادرم به مادر پسره گف برگشت گف حالا جوونه زنه خودش خواسته فلان بوده اگه زن بگیره درست میشه 

انقدر که تکرار کردن مادرم مجبور شد به خانوادش بگه قضیه اینه که قبول نمی‌کنیم بعدش آقا بهش برخورد که ...

بگو  مگه چیو مرگ مگه چیو درد مگه چیو مرض بدبخت بی عقل یعنی ت نمیدنی چیه  بگو  اصن بیخیال عقیده من و بیخیال زنهای مردم و بیخیال زت و خانمها فرضی فرضی فرضی  فک کنخودت ازدواج کردی دوس داری خانمت با ی پسر دیگ دوست بشه؟؟ بگو دوست داری من با مردای ک خانم دارن دوست باشم؟ خو رابطه منم با ی مرد ک زن داره در حد دوسته مگه چیه چ اشکالی داره  اصن میدونی چیه خاککک بر سر هرچی فامیله