2777
2789

ببین باتوجه به تجربه من و‌گفته های نت 

نت میگفت ۲۰ روز بعد در معرص قرار گرفتن میگیری و من دقیقاااااا دقیقااااااا شب بیستم گرفتم 

علایمشم یه هفته قبل اینک رو بدنت ببینیش بوجود میاد

کاربری دست دونفره🦋🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا سه هفته اینا احتمالش هست. من ۱۸ روز بعد از تماس گرفتم. ولی به خودت استرس وارد نکن ایشالا که نمی‌گیری اگر گرفتی هم زود خوب می‌شی.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

فکر نکنم .کپسول آسیکلویر بگیر بخور .اگه باشه ویروسش غیر فعال میشه ،ولی خیلی ضرر داره

وای اسیکلوویر فامیل ما که پزشکه گفت اصلا خوب نیست، نخورید

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

فکر نکنم .کپسول آسیکلویر بگیر بخور .اگه باشه ویروسش غیر فعال میشه ،ولی خیلی ضرر داره

ابن قرصم  ک اینکاربر میگ صد در صد بخور اگ بگیریم کمتر تاول میزنی.... من خوردم زودتر خوب شدم 

یه درمانیم میدونم اگ گرفتی بم پیام بدع بت میگم...

کاربری دست دونفره🦋🌸

ابن قرصم ک اینکاربر میگ صد در صد بخور اگ بگیریم کمتر تاول میزنی.... من خوردم زودتر خوب شدم یه درمان ...

منکه ۱۰۰ میگریم اخه با خواهر زندگی میکنم و تاحالا هم ابله نگرفتم..کاش بگید اگه اذیت نمیشید 🥺

چقدر ترسناک..فکر میکردم نگیرم 🥲

شایدم نگرفته باشی ۲۰.۲۵ روزو ک رد کردی دیگ  خیالت راحت 

ولی علائمی ک من تو اون یه هفته حس کردم اینشکلی بود ک 

معدم یجوری شده بود هر غذایی رو دوسنداشتم حالت تحوع داشتم  کلا وضعیت دل رودم خراب بود

کاربری دست دونفره🦋🌸